KezdőlapHírekÚj SOS funkció a zárt béta fejlesztői MIUI 10 verzióban

Új SOS funkció a zárt béta fejlesztői MIUI 10 verzióban

Egy új SOS funkció került be tegnap a zárt béta verziókba, amellyen vész esetén egy előre megadott számra küldhetünk fontos információkat. Jelenleg még csak 5 készülék kapta meg ezt a funkciót: Xiaomi Mi 8, Mi MIX 2, Mi 6, Mi 5 és a Redmi Note 4X.

A kínai fejlesztői romba került SOS funkciót a bekapcsoló gomb ötszöri rövid megnyomásával tudjuk előhozni és ekkor az előre beállított segélykérő adatokat és felvételt elküldi az előre meghatározott telefonszámra.

A funkciót a Beállítások – SOS menüpont alatt lehet bekapcsolni. Itt tudjuk beállítani azt az egy kapcsolatot, aki megkapja a segélykérésünket szöveges és akár hangfelvétel formájában, de még a hívásnaplónkat is elküldi, ha kívánjuk.

Jelenleg tartanak a tesztek és előreláthatólag az SOS funkció szeptember végéig minden készülék megkapja. Egyelőre csak a kínai romokban lesz, a global vonal később kapja meg.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img