KezdőlapHírekÚj partnerünk a Xiaomi Oclean, a szájhigiénia királya

Új partnerünk a Xiaomi Oclean, a szájhigiénia királya

A mosolyod sokat elárul rólad. Valójában az egyetlen valódi egyetemes nyelvet beszéli, amelyet minden ember megoszt: az öröm, a szeretet és a barátság nyelvét. A vigyorgó internetes hangulatjelek szaporodása között ma is fizikai mosolyunk továbbra is fontos eszköz személyes történetünk kommunikálásában és összekapcsolásban azzal a világgal, amelyben élünk.

Kezdi a fenti bejegyzéssel a kínai Oclean új webáruháza, ami már nemzetközileg is elismert a fogápolásban. A Xiaomi ökoszisztémába tartozó cég, mint MiJia, Yeelight, Roborock és még sok-sok ismert kínai márka, most globálisan is kínálja termékeit, a világ minden felhasználójának.
A Oclean kínálatában megtaláljuk a magunknak legmegfelelőbb elektromos fogkefét, irrigálót, sterilizálót és ezek minden kiegészítőjét. A termékeket közvetlen meg tudjuk rendelni a cégtől, bár az árak kicsit magasabbak mint a keleti webáruházakban, de ezen segítünk mi, az Oclean új partnereként.

Például, ha regisztrálsz a webáruházba, akkor most mindenki kap 5$ kupont az első vásárláshoz, de ha szeretnél a meglévő, vagy az új fogkeféd mellé pótfejet, akkor most a 6-os csomagot 39.99$ helyett megkapod 19.99$ áron, ha az alábbi kupont használod vásárláskor: OCLEAN2021 A beváltáshoz csak ide kell kattintanod!

A szállítás minden termékre ingyenes! A szállítást a DHL végzi, így csomagod gyorsan és biztonságosan fog elérni hozzád. De azt meg kell jegyeznünk, hogy ha a csomag értéke meghaladja az unión kívülről érkező csomagok határértékét, ami 22 €, akkor ÁFA és kezelési költség fogja terhelni, amit a DHL szépen be is fog kérni. De, ne aggódj, ezt teljes mértékben meg fogják neked téríteni és így valóban annyiba fog kerülni, mint amennyiért megrendelted.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek