- Hirdetés -
()

2018. március 14. – Egy új Mi Notebook Air modell szerzett 3C minősítést Kínában.
Emlékeztetőül, a Xiaomi első saját Mi Note Air modelljét még 2016 augusztusában mutatta be Kínában. Akkor egy igazi kihívója volt az Apple MacBook Air számára. Elegáns design és ugyanolyan lenyűgöző hardveres teljesítmény jellemezte, illetve a Windows operációs rendszer hazsnálata. Azóta a Xiaomi bővítette a Mi Notebook Air családot több taggal is. Még 2016-ban jött egy 4G LTE modemmel szerelt, és egy 12,5 hüvelykes modell is új, hetedik generációs Intel Core M3 processzorral, amely 12%-kos teljesítménynövekedést eredményezett az előző 6. generációs Core M3-hoz képest. Aztán tavaly (2017) szeptemberében a Mi MIX 2-vel egy rendezvényen jelentették be az első 15.6″-es Mi Notebook Pro modelljüket is. A notebook több szempontból is egyedülálló volt, erről itt is olvashattok, de Kornél által jó alaposan meg is vizsgáltuk élőben is a legerősebb verziót.
Aztán idén januárban érkezett egy modellfrissítés az Air 13.3″-es változatából, már a legújabb, 8. generációs Intel processzorokkal. Ennek a cikknek a végén vetődött fel egy újabb hír (pletyka), hogy talán a Xiaomi idén az AMD processzorral is bepróbálkozhat.
A januári cikk után többen írtatok is ez ügyben.
A kép illusztráció.

 Jelenleg már biztosan tudjuk, hogy a következő nagy rendezvényen a Mi Mix 2s-t mutatják be március 27-én.
Viszont többen arra számítanak, hogy nem egyetlen terméket mutatnak be március végén.
Nem kizárt, hogy a Xiaomi egy kalap alatt letudja a Mi Notebook Air következő változatának bemutatóját is.
A termék március 14-én, a 171502-xx számon felbukkant a 3C minősítő weboldalán. (A beadás dátuma március 7 volt.) A kérelmező a korábbi Mi Notebook modellek gyártásáért felelős – a Xiaomi ökológiai lánc tagja – a Tianmi Limited. Azonban a gyártást a Feng (Chongqing) Computer Co., Ltd. végezte. A hálózati adapter ADC180TM modellszámmal rendelkezik, 19,5V / 9,23A teljesítményű, míg a hálózati kapacitás 179,9W.

Ezzel a konfigurációval feltételezhető, hogy ismét egy nagy teljesítményű notebook várható. Jelenleg azonban az új Xiaomi Notebook részletes leírása még mindig nem tisztázott. Ha később is mutatják be, bizonyosan még 2018 Q2-ben teszik. Ősszel ugyanis a nagy tesó, a Mi Notebook Pro utóda várható.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -