KezdőlapHírekÚj gamer egeret dobott piacra a Xiaomi 4.800 Ft-ért

Új gamer egeret dobott piacra a Xiaomi 4.800 Ft-ért

A Xiaomi mamár eléggé bővelkedik gamer cuccokban, egér, billentyűzet, monitor, laptop, van minden, mint a búcsúban. De azért hozzátenném, hogy egész jó áron kínálja a termékeit, hibátlan minőségben. Mármint Kínában, erre fele a jó öreg magyar terhekkel megspékelve már egy árkategória a többivel. De ezt a gamer egeret igen csak jó lenne kipróbálni!
A Xiaomi Gaming Mouse Lite a nevéből is adódóan egy tudásban könnyített verzió, aminek az ára is könnyített lesz. Az egér mindösszesen 72 g, kimagaslóan ergonomikus kialakítású.

  • Állítható RGB hátsó fény igen vonzónak tűnik, ezzel még személyesebbé tehetjük egerünket.
  • 5 fokozatban állítható DPI érték, PixArt érzékelő képes 220 – 6.200 DPI között érzékelni az elmozdulást, így a lehető legpontosabban célozhatsz.
  • TTC porálló arany borítású kapcsolók. 80 millió garantált kattintás élettartam és halál pontosságú trigger érzékenység, nincs véletlen gombnyomás.
  • 24 fokozatú görgő, pontos és egyenlet görgetés
  • Csúszásálló oldalsó gombok megakadályozzák a véletlen gombnyomást, így hatékonyabb a komplex vezérlés az egérről
  • Rendkívül rugalmas 2 m-es fonott vezeték, könnyebben csúszik a bútoron, így hihetetlen magas az élettartama
  • Kopásálló teflon talpak, tartós és sima mozgást biztosítanak

Xiaomi Gaming Mouse Lite ár

A Xiaomi Gaming Mouse Lite mától kapható Kínában, egyelőre közösségi finanszírozásban 99 Jüan ~ 4.800 Ft áron. A teljes ára ez után is csak 129 Jüan ~ 6.280 Ft lesz, de még így is megéri az árát. Bár ennél komolyabb eszközöm van jelenleg, de már 6 éves és lehet lassan érik a csere. Ha lehetőségünk adódik, akkor ki fogjuk próbálni ezt a gamer egeret!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek