- Hirdetés -
()

Az Apple iOS 18 legújabb frissítése a napokban lépett az első béta fázisába, és számos új funkciót vett át a Xiaomitól. A legújabb kiadás tele van a MIUI felületéről kölcsönzött funkciókkal, így mind a megjelenés, mind az interakció testreszabása még inkább megvalósul. Tehát itt vannak az iOS 18 új funkciói, amelyek úgy néznek ki, mintha a Xiaomitól vették volna át őket.

Új funkciók az iOS 18-ban, amit a MIUI már rég tudott

Testre szabható vezérlőközpont

A MIUI egyik legrégebbi funkciója a nagymértékben testre szabható Vezérlőkozpont. Ez valami hasonló dolog, amit az Apple most elfogadott az iOS 18-ban. Az Apple nagyon régóta halogatja a hihetetlen testre szabhatóság hozzáadását a Vezérlőközponthoz, miután az iOS-felhasználók számos ilyen kérést küldtek. Végül bekerült a béta változatba. Az iOS 18 rendszerrel a felhasználók mostantól teljesen testre szabhatják és átszervezhetik a vezérlőbeállításokat a Vezérlőközpontban, amelyet a Xiaomi felhasználói régóta élveznek.

Új funkciók az iOS 18-ban, amit a MIUI már rég tudott

Rugalmas kezdőképernyő-elrendezések

A Xiaomi felületén azonban az egyetlen olyan funkció, amelyet az iOS minden felhasználója irigyel, az a képesség, hogy parancsikonokat helyezzen el bárhol a kezdőképernyőn. Az egyetlen funkció, amely felülmúlhatja ezt a kemény és gyors rácselrendezést, a MIUI rugalmassága az alkalmazások elhelyezésében, ami szintén jó a képernyők személyre szabásában. Végül az iOS 18 is támogatja a szabadon elhelyezhető parancsikonokat a kezdőképernyőn.

Új funkciók az iOS 18-ban, amit a MIUI már rég tudott

Ez nagy lépés az Apple számára, hogy rugalmasabb, felhasználó által definiált elrendezést hozzon létre, mint amit a Xiaomi az évek óta kínál a felhasználóinak.

Böngészők közötti kompatibilitás és elérhetőség

Tegnap kiadták az iOS 18 béta 1-es verzióját – ez az iPhone XR és újabb készülékekhez készült. Ez egy új irányelv kezdete, ahol az Apple megkezdi bevezetését az operációs rendszerbe: most jobb testreszabási funkcióikkal, hogy jobb esélyekkel versenyezzenek az Android-dal való rivalizálásban, legalábbis formailag.

Az iOS 18 új funkciói az Apple-t szinkronba hozták ezzel a fejlesztéssel – valójában felismerik, hogy a mai operációs rendszer felhasználói felületének sokkal testre szabhatóbbnak kell lennie. A Xiaomi MIUI-ját tükröző fejlesztés gondolatával ezek az apró részletek egy kicsit intelligensebbé teszik az operációs rendszert: a személyre szabás sokkal intelligensebb, még több rugalmassággal és testre szabhatósággal. Érdekes kísérlet lesz, hogyan fejlődnek az ilyen funkciók, és pontosan mi a felhasználók reakciója egy ilyen változásra. Az iOS 18 egy lépést tett a személyre szabottabb és ügyfélközpontúbb végső kiadás felé, amely az ígéretek szerint még többet fog tartalmazni az Apple Inc. által kínált innovációk terén.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -