Óriási meglepetés nem ért minket, hisz köztudott, hogy nem csak a telefonok, a rajtuk futó szoftver is évről-évre frissül. A MIUI világszerte az egyik legkeresettebb rendszer, több mint 300.000.000-an használják nem csak Xiaomi telefonon. Eddig 402 frissítést megért operációs rendszer a világon szinte teljesen egyedi, nem sok más gyártó van, aki ilyen figyelmet szentel az eszközeinek.

Weibo felületén, ami a friss hírek felülete Kínában, tette ki a hivatalos MIUI csapat, hogy a Xiaomi MIUI Core Experience éves találkozóján Liu Ming, Xiaomi terméktervezési osztályának vezetője elmondta, hogy a Xiaomi MIUI 11 rendszert hivatalosan is elindították. Ez azt is jelzi, hogy az új MIUI 11 rendszer hamarosan belép a kutatási és fejlesztési szakaszba.

Tehát, még nincs semmilyen MIUI 11, még csak most kezdték el a koncepciót összerakni. Senki nem tudja, hogy milyen készülékeket fog támogatni, azt meg pláne, hogy mi lesz benne, mi lesz az alapja, stb. Minden FAKE NEWS amit találni erről a neten jelenleg!

A találkozón készült képek alapján a MIUI 11 “új és egyedi OS” lesz, az elődök szlogenjeihez képest, MIUI 10 “Teljes képernyőre tervezve”, MIUI 9 “Villámgyors”, ez még csak egy irányvonal. Várhatóan a felület esik át egy nagyobb ráncfelvarráson, igazodik az új Android alap funkciókhoz, rengeteg új kényelmi funkció kerül bele. A fejlesztés kezdetétől számítva még hónapok telhetnek el, mire elkezdenek zárt béta tesztelőket toborozni. Az első publikus kiadások az év közepétől várhatóak, hisz a MIUI 10 stabil kiadása még csak szeptemberben kezdődött el. A MIUI 9 utolsó béta frissítése pontosan 2018.04.26-án érkezett meg, szóval még van bő 4 hónap, ha ugyan ezt az etapot akarják tartani. Amint van új infó a MIUI 11-ről, azonnal jövünk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ