Napjainkban a Xiaomi-tól – közösségi finanszírozással – nagy mennyiségben különböző műszaki cikket láthatunk már. De ha követitek az oldalt, és a híreket, láthattátok, hogy szinte már mindennel foglalkozik a gyártó. Rengeteg partnerével közösen minőségi termékek előállítására törekszik, kedvező áron.
Ezúttal háztartási textil áruról, vagyis ágyneműről olvashattok. Pontosabban két nagy ágyneműről. Biztos vagyok benne, hogy Ti is akartok egyet a hálószobába. Nem az első ilyen terméke a gyártónak, de most a legújabbat mutatom be.
Minimalista (modern) tervezés és kellemes színek jellemzik a garnitúrát. Akár gyermekszobák, akár igényes apartmanok díszes kelléke is lehet.

Az egészséges alváshoz egy masszív ágy, ás egy minőségi matrac elengedhetetlen. De mi van az ágyneművel?
A legtöbb áruházban ezt hanyagolják a legjobban. Egy minőségi huzat legalább ugyanolyan fontos a nyugodt alváshoz, akár a jó párna, a megfelelő matrac. Hiszen ezzel érintkezik a bőröd!

A kétszemélyes ágynemű Pakisztánból származó, természetes pamutból készül, tanúsítvánnyal ellátva.

A pamut a legalkalmasabb anyag az ágyneműk számára – ez nem csak tartós, hanem egészséges alvást biztosít allergiamentesen. Ez az ágynemű a gyakori mosást is jól bírja, akár évek múltán is olyan lesz, mint az új (***ollal mosva)

Nincs több gomb, nincs több visszavarrás (álmukban gombot csavargatók bánatára). Ez az ágynemű bizony minőségi, rejtett cipzárt használ, amely nem zavarja meg az alvásunkat.

Az első ágynemű szett egyszínű (három színváltozat: fehér-rózsaszín, kék-rózsaszín, sötét rózsaszín). A második ágynemű szett két színben (kék és szürke) függőleges sávokkal van ellátva (lásd fölül).

Melyik a szebb – ez csak a Te választásodon múlik, ha ez a termék megjelenik biztos lehetsz benne, hogy a minőségi ágyneművel takarózhatsz.

Árak, és elérhetőség hamarosan (nyomozás alatt)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ