KezdőlapHírekTöbbfunkciós okos főzőedényt mutatott be a Mijia

Többfunkciós okos főzőedényt mutatott be a Mijia

Közösségi finanszírozás keretein belül mutatta be a Mijia az új 1.5 literes okos főzőedényét.

Az edény 1000 wattos teljesítményű, és képes gyorsan felmelegedni, mely jelentősen növeli a főzés sebességét. A cég szerint 1 liter vizet 6 perc alatt forral fel az eszköz. 9 fokozatban állítható az ereje, megfelelve ezzel a különböző ételkészítési igényeknek. Rendelkezik alacsony teljesítményű móddal is, melyben a készülék 300 és 800 watt közötti teljesítményt nyújt.

Támogatja a gőzölést, a párolást, és a forralást, a felhasználók pedig 50 népszerű előre beprogramozott recept közül választhatnak az applikációban. Minden automatikus: csak be kell helyezni a hozzávalókat, a többiről pedig a masina gondoskodik. Az app egyébként távoli vezérlésre is alkalmas, ahogy azt már megszokhattuk korábban.

Kettős dizájnt alkalmaztak: két feltéttel használható, melyek közül az egyik egy kisebb, a másik pedig egy nagyobb edény. Ennek a kialakításnak köszönhetően alkalmas több mindenre.

A szabályzó gombon egy OLED kijelző található. Az okos főzőedény rendelkezik ultramagas hőmérséklet elleni védelemmel, a tál belseje pedig tapadásmentes, rozsdamentes acélból készült.

Az okos főzőedény kínában szeptember 15-ét követően lesz kapható, global verzióról egyelőre nem tudunk, így nem valószínű, hogy a közeljövőben érkezik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek