web analytics
KezdőlapHírekTöbb telefon kamerája kap AI támogatást MIUI 10 frissítéssel

Több telefon kamerája kap AI támogatást MIUI 10 frissítéssel

Hamarosan sok készülék kap mesterséges intelligenciával megspékelt kamerát, amint frissített MIUI 10 rendszerre. Az AI támogatással nincs szükség dupla kamera modulra, hogy portré módban elmosódjon a háttér, ezt megteszi a szoftver épp úgy, mintha kettő kamera lenne.

Redmi Note 4 előlapi kamerája ilyen portré készítésére lesz alkalmas MIUI 10 frissítés után.

Ez pedig a Redmi Note 3 hátlapi kamerája.

A jelenlegi lista elő és hátlapi kamerákra:

Előlapi kamera: Mi MIX 2/Mi 6/Mi 5s Plus/Mi 5s/Mi 5/Mi Note 2/Mi Max 2/Mi Max/Redmi Note 5(India)/Redmi Note 4(India)/Redmi Note 4X/Redmi Note 3/Redmi 5/Redmi 4/Redmi 4X

Hátlapi kamera: Mi MIX 2/Mi 5s/Mi 5s Plus/Mi 5/Mi Note 2/Mi Max 2/Mi Max/Redmi Note 4(India)/Redmi Note 4X/Redmi Note 3/Redmi 5/Redmi 4/Redmi 4X

Természetesen a listának nincs vége, amint folytatódnak a tesztek az összes támogatott telefon valószínűleg megkapja az AI támogatást és még jobb képeket lehet vele készíteni. Mielőtt valaki hiányolná a hátlapi támogatott készülékekből a dupla kamerás telefonokat, azok eleve képesek portré készítésre. Legyetek türelemmel!

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek