KezdőlapHírekTöbb mint tíz Xiaomi termék, amelyek elnyerték a 2020-as német Red Dot...

Több mint tíz Xiaomi termék, amelyek elnyerték a 2020-as német Red Dot Díjat

A Német Red Dot Desing Award díjakat több témában is kiosztják minden évben, a termékek skálája óriási, de a Xiaomi és családja folyamatosan hozza el ezt a rangos elismerést. 2020-ban 19 termék nyert a megmérettetésen, 4 mobiltelefon és 15 egyéb termék.
Telefonok közül természetesen 2019 legjava vitte el a díjat, az Mix Alpha-ban biztos voltam, emellett az Mi 9, Mi CC9 és a Redmi K30 Pro került kiválasztásra.

A további nyertesek, a tech világ szinte minden területéről kerültek be, egészségtől a kényelmi megoldásokig, szórakozástól a munkáig. Hangszóró, borotva, vízadagoló, okoskijelző, mini sütő, porszívó, stb. Szép és hasznos termékek, rengeteg innovatív megoldással, a felhasználók érdekeit szem előtt tartva, évről évre egyre feljebb tornázzák a Xiaomi nevet és a világ legnagyobb márkái mellé emelik.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek