KezdőlapHírekTestre szabható lesz a MIUI 12 kamerája!

Testre szabható lesz a MIUI 12 kamerája!

A MIUI 12 tartogat még meglepetéseket a számunkra, a sötét mód 2.0 és az animációk reformja mellett sok minden változik a motorháztető alatt, ebből a kamera alkalmazása sem kivétel.
Pár napja a MIUI fejlesztői csapata, hivatalos Weibo oldalukon, a rajongókat kérdezték meg, hogy az új MIUI 12 kamera felületén hogyan szeretnék a különleges funkciók paneljét elérni, alulról felhúzva, vagy oldalra eltolva? Ezt még majd eldöntik, vagy ha igazán jó fejek akarnak lenni, akkor egy kapcsolóval mi dönthetjük el a beállításokban.

Erre ma azt is bejelentették, hogy nem csak mi döntjük el, hogy a funkció panelt hogyan varázsoljuk elő, hanem hogy mi legyen rajta! Pont úgy, mint a redőny, avagy a kapcsolók testreszabása. Amit lehúzol felülről és kapcsolgatod a Wifi-t, mobilnetet, lámpát, némítás, stb. Na a kamerában a Beállítás, Képarány, Időzítő, Makett hatás, Segédvonalak, Vízszintezés és az összes lehetséges funkciót lehet testre szabni, hogy mit szeretnél a panelon látni. Hát nem remek? 😀

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek