- Hirdetés -
()

Már megszokhattuk, hogy egy-egy okostelefon bemutató előtt egyre konkrétabb szivárogtatások, “kémfotók” kerülnek nyilvánosságra, melyektől “felrobban” az internet. A Xiaomi majd’ minden telefonját izgatottan várják a rajongók, és a világsajtó egyaránt. A tét nem kicsi, különösen ha a következő Xiaomi modellt Mi 7-nek hívják. Vagy mégsem?
Idén újabb csavart alkalmazhat a Xiaomi egyes telefonjainak bevezetése esetén.
Kezdték a Mi MIX 2s bemutatásával, melyre egészen az utolsó hetekig, senki sem gondolt. (aztán a Mi 6X, Redmi S2, melyek ugyancsak váratlanul jelentek meg) Nem volt más választása a gyártónak, az idei trendre gyorsan kellett reagálni, már ami akkor még a hátlapi kettős vertikális kamerát jelentette egy brutális SoC-vel karöltve. A Qi töltés támogatást nem halogatták, így a Mi MIX 2s tulajok élvezhetik elsőként a vezetékmentes töltés előnyeit.
Míg a MIX kategória abszolút királya idén a Mix 2s, addig a Mi széria aktuális zászlóshajója eddig váratott magára. Bár tavaly még első Snapdragon 845-ös telefonnak szánták, végül szinte az összes neves gyártó megelőzte (hogy épp csak a tegnap bemutatott Oneplus 6-ot említsem). Az eddigi specifikációkban sok változás nem történt (OLED, SD845, 8/256GB-os fullos változat, Qi, 3D arcfeloldás hardveresen, notch) Ami az elmúlt két hétben újdonság, az az elnevezés.
Ugye, hogy erre az opcióra senki sem gondolt?
Mert úgy történt, hogy a remek eladásokkal épp szárnyaló gyártó idén áprilisban ünnepelte a 8. születésnapját.
És ebből az alkalomból gondoltak egyet (vélhetően egy mámorosabb vacsora alkalmával), és úgy döntöttek, hogy bizony az idei Mi zászlóshajót emlékezetesebbé teszik, mint a Mi 6-ot tavaly. Hogyan is, hiszen OLED kijelzőt több gyártó használ a notch mellé, SD845 is vagy tucatnyi modellben duruzsol, és a kínai konkurensek az arcfeloldást is hamarabb meglépték. Mivel az Apple is meglépte tavaly (bár ott azért a 10. évforduló alkalmával), vagy a Samsung is a Note 7 emlékezetes akku problémája után, most a Xiaomi is modellszámot ugrik. Hogy még emlékezetesebb lehessen, a bemutatót Pekingből áttették Shenzhen-be.
Maga Lei Jun erősítette meg, hogy május utolsó napját megemlegetjük, annyi szent.
Számíthatunk Mi Band 3-ra, debütálhat végre a Surge S2 proci is egy eddig ismeretlen eszközben (vélhetően Mi 6c, vagy Mi7c)…

…és érkezhet a Mi 7, valamint annak felturbózott nagy tesója, a Mi 8 is, mint  th Anniversary Mi Phone.
Már dobozképünk is van róla. Tetszetős, pont illeni fog a többi natúr és fehér Xiaomi doboz közé a polcomra :D
Még nem tudni biztosan, hogy mennyiben különbözik a két modell, vagy hogy egyáltalán két modell lesz végül (Mi 7 és Mi 8 is). Minden bizonnyal a következő két hétben több hivatalos részletet publikálnak, és nem fogunk naponta feltételezéseken alapuló spekulációkra hagyatkozni.
Már most barátkozzunk meg a gondolattal, hogy notch-os Xiaomi Mi 7/Mi 8 mobil érkezik, várhatóan 2 hét múlva, melynek előlapjáról is akad fotó
Mennyire hihető a két termékfotó? Ha engem kérdeztek, a doboz kb 2 perc Photoshop munka, az üvegre meg mindenki azt ír alkoholos filccel, amit akar.
Én megvárom a CEO hivatalos Weibo üzenetét, vagy a Mi hivatalos tweetjét.
Már most indíthatunk egy fogadást, hány további “állítólagos” kép bukkan fel a következő 13 napban, vagy milyen fake híreket kapnak fel egyes médiumok tényként. :)

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -