KezdőlapHírekTéglásíthatja az Android 12 a Mi 11 szériás telefonokat

Téglásíthatja az Android 12 a Mi 11 szériás telefonokat

Ahogyan azt pár nappal ezelőtt megírtuk, már tesztfázisban van az Android 12 alapú frissítés a Mi 11, Mi 11i és Mi 11 Ultra telefonokra. Ezt a frissítést csak a Mi Pilot, tehát a belsős tesztelőknek volt elérhető, ahol a telepítéssel a tesztelők elfogadják azt a kockázatot, hogy a kiadott frissítés bizony nem biztos, hogy hibátlan.

Az előző bekezdés végén meg is fordíthatunk két szót, ugyanis a frissítés biztos nem lett hibátlan. Olyannyira, hogy a frissítés hardbricket is okozhat, ezt a szép angol szakzsargont a legegyszerűbben úgy lehet kibontani, hogy a telepítés után bizony csak annyi funkciója lesz a telefonnak, mint egy téglának.

A következő frissítések érintettek:

  • V12.5.1.0.SKBMIXM
  • V12.5.1.0.SKKMIXM
  • V12.5.1.0.SKAMIXM

Újfent fontos hangsúlyozni, hogy a probléma csak a frissítést előzetesen tesztelő felhasználóknál fordult elő és ott sem mindenkinél. Tehát te, kedves olvasó, amennyiben nem vagy tesztelő, nem kell tartanod attól, hogy olyan frissítést kapsz az érintett telefonok esetében, ami után nem tudnád használni a telefonodat.

Mondhatnám azt, hogy előfordul, de persze itt erről többről van szó, azonban, ha valaki tesztszoftvert használ, akkor akár erre is föl kell készülnie. Nem véletlenül bíztatja a Xiaomi a tesztelő felhasználókat, hogy minden frissítés előtt készítsenek biztonsági másolatot.

Egyébként az új Android verzió 3 év elteltével újra kap édességnevet. Sorban az S betű jön, amiről a fejlesztőknek a Snow Cone, vagyis a jégkása jutott eszükbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek