KezdőlapHírekTe vennél újrahasznosított, felújított, javított Xiaomi telefont?

Te vennél újrahasznosított, felújított, javított Xiaomi telefont?

Vannak dolgok, amiről nem szívesen beszélnek az elvakult rajongók, de aki ismer minket, az tudja, hogy minket nem abból a fából faragtak. Sőt a gyártó se nagyon hangoztatja, a webáruházak meg főleg nem, hogy bizony te is vehetsz olyan Xiaomi eszköz, nem csak telefon, amit visszavittek gyári hibával, vagy eleve hibásan jött ki a gyárból és a szakszerviz eredeti, vagy a legjobb minőségű alkatrészekkel azt gyári minőségre javították fel.

És akkor beszéljünk arról, hogy ez kinek és miért éri meg? Ezek a készülékek jó esetben, megbízható forrásból származnak, már ha megbízható boltban találod. Ezek a boltok lehetnek MM, ED, stb. és még Mi Store is! Ha az eladó cég becsületes, ezt fel is tünteti a terméken és az árcédulára a megfelelő 30-50%-kos árcsökkentést is az eredeti árhoz képest. Az innen vásárolt termékre vagy teljes, de legalább 50%-os garanciát vállalnak. Mindent el lehet adni és mindent el is adnak, hogy legalább kis bukóval, de ne maradjon a nyakukon. De! Vannak egyes boltok, legyen az webes vagy off-line, amik ezeket nem teszik meg. Igaz újnak hirdetik, állítják be az üzletekben és teljes árat kérnek érte és a vásárló nem is tudja, hogy egy használt, vagy felújított termékért adja ki a teljes árat. Ilyenek a Pistike GSM bolt, konkrét neveket nem fogunk írni!

Felújított készülékek előnyei:

  • Noha felújított termékről van szó, a cserélt alkatrészek minőségiek, vagy gyáriak
  • Ha ismert, biztonságos helyről vásárlod, biztos lehetsz a minőségben és garanciában
  • Jóval a normál bolti ár alatt kaphatod meg
  • Újrahasznosított telefonnal óvod a környezetet, mert a kukában landol, hanem a kezedben

Felújított készülék hátrányai:

  • A minőségi vagy gyári alkatrészek ellenére előfordulhatnak problémák
  • Ha tudod, hogy mit veszel, sosem lesz új telefon érzésed
  • Ha nem ismert helyről vásárlod, valószínűleg becsapnak
  • Külsőleg szép és esztétikus lehet, de lehet, hogy belülről nincs rendben valami

Szóval, mit szóltok hozzá? Ti vennétek felújított Xiaomi terméket?

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek