- Hirdetés -
()

Íme egy kis kedvcsináló a közelgő Mi 5-tel kapcsolatban.

Ez még csak január első hete, de már felröppent néhány izgalmas hír a Xiaomi-val kapcsolatban. Először is a Xiaomi marketing stratégiájának kitalálója, Li Wan Qiang bejelentette, hogy visszatér a céghez. Már kezdetektől fogva, egészen a MIUI fejlesztése óta a Xiaomi-nál volt, nevéhez fűződik a Mi.com és a marketing csapat létrehozása és jó pár úttörő marketing stratégia kidolgozása a Xiaomi-nál. (2014. októberében hagyta ott a céget személyes okok miatt) Elsődleges feladata két új csapat vezetése lesz, köztük a Xiaomi marketing csapaté és a vadonatúj Xiaomi filmes részlegé, amely megvalósítása még bőven tervezési fázisban van.tervezési fázisban.

Kép

Következő hír a régóta és legjobban várt új zászlóshajó érkezése, az Mi 5-é. Rengeteg cikk szólt pletyka keringett az Mi 5-ről az utóbbi 2 évben, találkoztunk mindenféle találgatással, specifikációkkal, tervekkel, bemutatóval, kiszivárgott képekkel a weben, de egyiküket sem erősítette meg hivatalosan a Xiaomi. Ma Li hivatalosan is bejelentette, hogy kész az MI 5 és bemutatására is sor kerül a Tavaszi Fesztivál (más néven kínai újév) után. Talán pár Mi rajongó értetlenkedik, vajon miért nem mutatja be rögvest a készüléket a Xiaomi, ha egyszer már készen van? A válasz nagyon egyszerű, jelenleg az MI 5 tömegtermelése folyik, hogy a bemutatóját követően Mi a rajongók azonnal hozzá is juthassanak a készülékhez.

Kép

A Xiaomi Mi 5-ben a Qualcomm Snapdragon 820 fog dübörögni , amely egyszerre hatalmas mennyiségű adatot képes feldolgozni – szenzorok és kamerák segítségével nyomon tudja követni a vezetők mozdulatait, kimeneti képet 4K-s kijelzőn meg tudja jeleníteni, képes a valós idejű navigációra és támogatásra, sok egyéb más mellet. Qualcomm új csúcsprocesszora jelentősen gyorsabb, mint a régi chipset. A cég szerint az új chipset körülbelül kétszer olyan hatékony, mint a Snapdragon 810 és mintegy 30 százalékkal kevesebbet fogyaszt.

Szokásunkhoz híven közzétesszük az Mi 5-tel kapcsolatos friss híreket ezen a fórumon, így a kövessétek nyomon a híradásokat srácok! Az Mi 5 már nincs olyan messze.

Van Sunlight kijelző és dupla koppos ébresztés néhány Mi eszközön, élvezérlés és USB Type-C az Mi 4c-n, hatalmas akkumulátor kapacitását és ujjlenyomat-olvasó a Redmi Note 3-on.
Tehát a nagy kérdés az, hogy …….. ………

Milyen más tulajdonságokat szeretnétek látni az Mi 5 esetében?

forrás: http://en.miui.com/thread-204974-1-1.html

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -