KezdőlapHírekSzokatlan méretű frissítést kapott a Mi A3

Szokatlan méretű frissítést kapott a Mi A3

Jövő héten lesz egy éve az akkor nagy port kavaró Mi A3 téglásodás. Az is egy frissítésről szólt, ahogy ez a hír is.

Ennyi egyébként a kapcsolat a kettő közt. Most nem téglázódásról van szó, csupán egy meglepően nagy méretűre sikeredett update-ről.

A Mi A3 megkapta már a két főverzió frissítését, annak idején Android 9-ről indult. Majd kapott 10-et, és tavaly szilveszterkor az ominózus téglásodást okozó Android 11 is megérkezett rá, amit később javítva is kiadtak.

Az Android One program lényege a hosszú támogatottság, ezért jövő év júliusáig folyamatosan fognak még érkezni az utolsó A szériás modellre a biztonsági javítócsomagok.

Most is egy ilyen security patchről van szó, egész pontosan a Google decemberi csomagjáról, ami majdnem 500 MB. Ez azért meglepő, mert egy biztonsági frissítés nem szokott általában ekkora lenni.

A változásnapló szerint biztonsági problémákat és bugokat orvosol, stabilitást növel, illetve optimalizál a frissítés.

Ennél részletesebben nem tudni, mit javítottak.

A telefonra Android 12 hivatalos úton biztosan nem fog érkezni, de a custom romok által bizonyára még jópár évig elérhető lesz rá a legújabb rendszer.

Hogy mi történt az “A” szériával, azt ebben a videóban próbáltam elemezni, illetve a Xiaomi bejelentéséről, hogy megszűnik a Mi A széria, ebben a cikkben írtam részletesebben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek