- Hirdetés -
()

Az utóbbi időszakban az új Xiaomi okostelefonok bemutatásának üteme jelentősen megnőtt. Három csúcskategóriás termék (Xiaomi Mi 6, Xiaomi Mi MIX 2 és Xiaomi Mi Note 3) jelent meg idén. Ezek mellett első Android One készülékük, a Xiaomi A1, előtte ennek miui-s változata Mi 5X. Már kapható a Redmi Note 5A.
Na de kanyarodjunk vissza a tárgyhoz.

Tegnap este néhány felhasználó megtalálta a Weibo-n közzétett Xiaomi termék csomagolását. Meglepő módon egy olyan okostelefon volt, melynek érkezéséről nem volt eddig hír.

A “Plus” névből arra következtethetünk, hogy ez lesz a Xiaomi Redmi 5 erősebb verziója.
Így 3 taggal lehet számolni az 5″-es kategóriában:

  • Redmi 5A – Alsó, belépő verzió
  • Redmi 5 – normál változat
  • Redmi 5 Plus – erősebb verzió

Nincs pontos specifikáció, vagy ár. Ez a Redmi 5 Plusz első felbukkanása. De várhatóan hasonló SoC-t kaphat, mint a közelgő Xiaomi Redmi Note 5.
A pletykák szerint a Redmi Note 5 fémburkolat kialakításába az antennát nano-fröccsöntési eljárással oldják meg, az ujjlenyomat-szenzor továbbra is hátul marad. A Redmi Note 5-nél marad az 5,5 hüvelykes 1080p-s kijelző. Talán az egyik verzió a MediaTek Helio P25 processzorral lesz szerelve, beépített 3 / 4GB memóriával és 16 / 32GB tárhellyel. Az elülső részen 12 megapixeles kamera, hátul kettős, 16 MP + 5 megapixeles kamerával szerelik. Az infravörös port marad.
A Xiaomi Redmi 5 Plus 5 hüvelykes marad.
Hamarosan további részletek várhatóan.

A Redmi 4, 4X magasabb verziója 699 yuan (106 dollár) volt. A Xiaomi Redmi 5 Plus valószínűleg alig drágábban debütálhat majd, mint a sima Redmi 5. Várható ára körülbelül 899 yuan (136 dollár).

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -