- Hirdetés -
()

Pár napja számoltunk be a kamu Redmi Note 5 Plusz “élőképekről”, láttuk a Mi 6 és iPhone X “szererelem gyerekét” is. A héten hitelesnek tűnő információ érkezett a Mi6 4GB-os változatának eljöveteléről.
Nem sokkal ezelőtt pedig egy újabb render bukkant fel, egy eddig csak várt, de sehol be nem jelentett Xiaomi mobilról (bár egy nyár végi pletyka már keringett korábban).
Bizonyára emlékeztek a mostoha sorsú Mi5c-re. Ez volt a Xiaomi első, saját (Surge) processzoros mobilja. Rendkívül elegáns (picit iPhone 6s utánérzésű dizájn). fantasztikus kijelző, és egy közepes SoC jellemezte, B20, és a normális Global ROM nélkül. Ma már korrekt áron hozzá lehet jutni, azonban a Redmi széria ebben az árban továbbra is messze népszerűbb.

A Xiaomi állítólag a Mi 6 okostelefon “gyengébb” változatán dolgozik. A gyártó közelgő okostelefonjáról kiszivárgott képek és adatok alapján arra következtetnek, hogy a Xiaomi Mi 6C lesz az.

A kiszivárgott fényképen látható a kettős kamera hátul. A telefon front oldalán teljes képernyős kijelző (18:9) látható minimális kávákkal.

A Home gomb továbbra is az elején található, mely ujjlenyomat érzékelőként működik. A kijelző borítása – a manapság divatos – kétoldalas 2.5D-s hajlított üvegből készül. A készülék várhatóan 5,15″ Full HD kijelzővel rendelkezik, 18:9 képarány mellett.

A kettős kamera egy 12 megapixeles elsődleges, Sony IMX386 CMOS érzékelővel, és egy 5 megapixeles másodlagos mélységérzékelővel rendelkezhet. Az okostelefon két változatban jelenhet meg: 4 GB RAM + 64 GB belső tároló és 6 GB RAM + 128 GB belső tároló.

A legfrissebb szivárgás – akár korábban is – a Xiaomi saját Surge S2 nyolcmagos processzor használatát feltételezi.

A Xiaomi Surge S2 lapkakészletét 16nm-es node-on gyárthatják, nyolcmagos, négy Cortex-A73 2,2 GHz-es órajellel, és négy Cortex-A53-os 1,8 GHz-es órajellel ellátva.

A szivárgás szerint a Xiaomi Mi 6C ára 1,699 yuan, (nettó 67e Ft) lesz az alapmodell esetén. Jelenleg nincs közelebbi információ a telefon bejelentésével kapcsolatban.

A renderképet, és az információkat ne vegyétek komolyan, ezek csupán találgatások. Meglátjuk, lesz-e belőle valami.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -