Elképesztő infók derültek ki napokban, a Xiaomi következő 5G-s telefonjáról, az első 108 MP-es telefonról és a következő MIUI verzióról. A cég közeli bennfentese, az orosz xiaomishka árult el pár infók, a közelgő bemutatóról.
A MIUI születésnapján, kezdték osztani a MIUI 11 konferenciára a jegyeket a megosztók között, de valakinek kicsit eljárt a keze és kiírta a konferencia dátumát: 2019. szeptember 24. Ezen a napon végre a nagyközönség is megismerheti a a Xiaomi következő rendszerét, a MIUI 11-et, amit immáron 9 éve fejlesztenek folyamatosan, néha jól, néha rosszul, ezt ne firtassuk. Szóval a bemutatón csak megismerhetjük, de még várni kell a kipróbálásra, de ez majd a rendezvényen megtudjuk. Na de nem is akármin fogják bemutatni, hanem a Xiaomi Mi Mix 4 telefonon!

A Mi Mix 4-ről már sok pletykát hallani, de a mostanában felröppent hírek arra engednek következtetni, hogy a Redmi Note 8 Pro 64 MP Samsung ISOCELL képérzékelő mellett bejelentették a 108 MP-es Samsung ISOCELL PLUS érzékelőt is, ami a következő Mi teelfon fog megkapni. Ez a telefon mindig is a legjobban várt családban fog megjelenni, a Mix sorozat következő példányában, a Mi Mix 4-ben.

  • Xiaomi Mi Mix – október
  • Xiaomi Mi Mix 2 – szeptember
  • Xiaomi Mi Mix 3 – október
  • Xiaomi Mi Mix 4 – ???

A válasz, szeptember! És erre a legjobb dátum a 24, mert Weng Thomas is megerősítette, hogy szeptember végén kerül bemutatásra. A konkurencia bemutatói is szeptemberben történik, Apple iPhone 11, Huawei Mate 30/Pro, ezért a Mix 4 bemutatót ezek után tartják meg, mert már előre tudják, hogy ütni fog mint Pap Laci!

Mit tudhatunk a Mi Mix 4-ről?

A első Xiaomi telefon, mely 108 MP kamerával fog rendelkezni, ezt további 4 fogja követni, amiknek a kódnevük: Tucana, Draco, Umi és Cmi. Ezen felül még kaphat három lencsét, 16 MP ultra széles látószög, 12 MP periszkóp zoom, 2 mp mélységérzékelő. Elméletileg kapható lesz 4 és 5G verzió külön, gondolom árkülönbséggel, 8/12 GB memória, 256/512 GB háttértár, vezeték nélküli szinkron töltés (töltés oda-vissza), 100W gyorstöltés (nem biztos), Qualcomm Snapdragon 855 / Plus SoC (4G sima, 5G plus), MIUI 11 Android Q alapon.

Weibo-n már posztoltak is a telefonnal, ami a legbiztosabb tény, hogy létezik a telefon…

És az utolsó pletyka, mert még sehol nincs megerősítve, ezen a napon az új 5G-s Xiaomi telefon is bemutatásra kerül, a Xiaomi Mi 9s. 24-én ezen felül pár apróság is terítékre kerül, mint az Airdots 2 / Pro. De amint többet tudunk, jövünk a részletekkel!