KezdőlapHírekStylus Pen-t kap a Xiaomi Mi Pad 5

Stylus Pen-t kap a Xiaomi Mi Pad 5

A Xiaomi Mi Pad sorozat eddig megjelent 4 generációja méltó helyet foglalt el a tabletek piacán. A mai napig ketyegnek a rajongók kezeiben, nálam is egy 2-es napi szinten, csak már akkumulátora döglődik. Jövőhét kedden jön az utódja, a Xiaomi Mi Pad 5!

Xiaomi Mi Pad 5 stylus pen
Az új Xiaomi Mi Pad 5 tabletről ma reggel került ki az első hivatalos plakát a Xiaomi Weibo oldalára. Az első és egyetlen képen felrobbantották a funkció bombát, kapásból leleplezték, hogy az 5-ös Stylus Pen-t kap!

A Stylus Pen, magyarul érintő toll, nagyon hasznos kiegészítő elég régóta. Bár eddig Xiaomi-hoz csak harmadik fél eszközeit használhattuk, ami minden érintőképernyővel kompatibilis. Eddig a Sony, Samsung eszközeinél élvezhettük a gyári kiegészítőt, a rendkívül pontos használathoz. Persze másik nagy előnye, hogy nem tapizzuk össze a képernyőt, nem lesz zsíros, vagy éppen olyan mocsok, ami épp a kezünkön van. Pl. konyhai munkálatoknál, csak egy műanyag darabot kell megtisztítani, nem a komplett képernyőt. A képen szereplő toll hegye rendkívül hegyes, így alkotó kedvű rajongók nagy örömöt lelhetnek rajzoláskor, vagy tervezésnél.

Még az nem tiszta, hogy a toll a házban lesz e rejtve, vagy külön, esetlen mágnessel rögzül a tablet oldalára, mint a rajztáblánál. Majd kiderül. Amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek