KezdőlapHírekSnapdragon 870-nel jöhet a Redmi K50... vagy nem is a K50?

Snapdragon 870-nel jöhet a Redmi K50… vagy nem is a K50?

Miután a Redmi különvált a Xiaomitól, ők is belekóstoltak a felsőkategóriás telefonok világába a Redmi K szériával. Ez a kóstoló olyan jól sikerült, hogy most már rendszeres fogyasztókká váltak, és a Redmi K20, K30 és K40 széria után láthatáron van a Redmi K50 széria is.

Ha ezek a típusok nem ismerősök, az nem csoda, mert mily’ meglepő, Európába nem ezekkel a nevekkel jutottak el:

Redmi K20 = Mi 9T
Redmi K40 = Poco F3

Redmi K40

No, de vissza a Redmi K50-hez. Egyik kedvenc szivárogtatóm, Digital Chat Staion adta le a drótot, hol máshol, mint a Weibon. Két posztot is kirakott, amelyek feltehetően a Redmi K50-ről szólnak… vagy nem is?

A processzor egy Snapdragon 870, ez abból a szempontból érdekes, hogy a Redmi K40-ben is ez van. Az előlapon egy 120 Hz-es OLED kijelző lesz FHD+ felbontással és 6,7 inches mérettel. A fő kamera vélhetően 50 MP-es. Az első posztot azzal fejezi be, hogy a készülék a jövő évben jelenik meg.

A másik posztban arról ír, hogy IP68-as tanúsítványt kap a telefont, továbbá támogatni fogja a 100W-os gyorstöltést, illetve sztereo hangszórók lesznek az előlapon.

Ez már inkább hangzik flagshipnek, éppen ezért a kommentelők egy része úgy gondolja, hogy a két készülék nem ugyanaz. Elképzelhető egy olyan verzió is, hogy az első posztban említett mobil még a K40 szériához fog tartozni, K40S vagy K40 Ultra néven, és csak a második poszt szól a Redmi K50-ről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek