Roborock S8 Pro ULTRA – Felejtsd el a takarítást

912
- Hirdetés -

A Roborock nem rég mutatta be legújabb, S8 sorozatát. Két új robotporszívót és egy kézi porszívót, felmosó funkcióval. A Roborock elkötelezett a padlótisztítás tökéletesítése felé, így az porszívók olyan előnyöket nyújtanak, mint eddig soha semelyik. Ezekből ma a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót emelném ki.

Maga a robotporszívó, mint takarító eszköz, célján semmi sem változott. Összeszedi a padlóról a koszt, szemetet és ha kell feltörli. De ami sokat változott, az az, hogy ezt hogy teszi és milyen minősgében. Ezen felül a Roborock törekvése a felhasználó legkevesebb beavatkozása a takarítási folyamatba. Ezen lendült nagyot a Roborock S8 sorozat és a csúcsa a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívó.

All-in-One öntisztító dokkoló

Az öntisztító dokkoló már nem újdonság, de a Roborock továbbfejlesztette, hogy már semmi gondunk ne legyen a porszívó karbantartásával.

Önmosás

Automatikusan lemossa a mopot a tisztítás végeztével, így minden alkalommal tiszta moppal indul újra

Önszárítás

Meleg levegővel biztonságosan szárítja a kimosott felmosót és a dokkoló alját, megakadályozva a penészedést és a kellemetlen szagok kialakulását nedves időben is.

Önürítés

Minden tisztítás után automatikusan kiüríti a port és a szennyeződéseket, így akár 7 hétig is kitarthat porzsák cseréje nélkül. Sőt, a kettős kefe önmagát is megtisztítja.

Önfeltöltés

Tisztítás közben újratölti a robot víztartályát a 300 négyzetméter feletti felmosási tartomány érdekében.

Öntisztítás

Szabadítsa fel idejét az öntisztító kialakítással, amely megtisztítja a dokkoló alját a könnyebb karbantartás érdekében.Kettős tisztítóerő

Dupla teljesítmény, dupla tisztaság

Tegye otthonát minden eddiginél tisztábbá az új, dupla kefével és felmosó rendszerrel, amely a DuoRoller Riser™ kefével és a VibraRise® 2.0 felmosó rendszerrel rendelkezik.

A tökéletes tisztító duett

A vadonatúj kettős gumikefék javítják a porszívózást és kevesebb hajgubancot biztosítanak, így a kéz nélküli tisztítást a következő szintre emelik. A keményfától a csempékig, sőt a szőnyegekig, a haj és a szennyeződés könnyen lesöpörhető.

6.000 Pa

A HyperForce ® szívóerőt 6.000 Pa-ra javították, ami azt jelenti, hogy robotporszívója mélyebbre tud nyúlni, felfogja a törmeléket és port a kemény padlókról és szőnyegekről.

Roborock Carpet Boost+ rendszer

A szőnyegtisztítás gyerekjáték a Roborock Carpet Boost+ rendszerrel, amellyel szőnyege szennyeződésmentes lesz a háziállatszőrtől a zsemlemorzsáig.

Nagyobb hatékonysággal távolítja el a kiömlött anyagokat

A VibraRise® 2.0 vibrációs moduljait kétszeresére fejlesztette, ami azt jelenti, hogy a tisztítózóna kiszélesedett. A nagy sebességű súrolással és a padlóra nehezedő egyenletes nyomással párosítva a mop könnyedén megtisztít bármit és mindent, a szódától a rászáradt babatápig.

 

Felemelhető kefe és mop

Az intelligens kombináció, amely többet kínál
Különféle tisztítási feladatokhoz a kefe és a mop automatikusan felemelhető, hogy maximalizálja a tisztítási hatékonyságot, és elkerülje a foltok hagyását a tisztítás után.

Kefék felemelése
Csak felmosáskor és visszatéréskor a dokkolóhoz
Mop felemelése
Csak porszívózáskor, szőnyegtisztáskor, visszatéréskor a dokkolóhoz és szárítás közben
Kefék és mop felemelése
Visszatéréskor a dokkolóhozGondtalan intelligencia

Reaktív 3D akadálykerülés

A 3D strukturált fény- és infravörös képalkotási technológiával a Reaktív 3D Akadályelhárító rendszer segíthet a robotporszívónak felismerni és elkerülni a padlón lévő potenciális veszélyeket világos és sötét helyiségekben egyaránt, így gondtalan takarítási élményt nyújt.

A fénysugár csak vizuális célokat szolgál, a Reactive 3D akadályelhárító rendszer valós idejű használat közben láthatatlan fényt bocsát ki.

 

PreciSense® LiDAR Navigáció

A legjobb útvonal, minden alkalommal
A PreciSense® LiDAR Navigációs rendszer az agy a robotja rendkívüli képességei mögött. Átvizsgálja és részletes térképeket készít, hogy megtalálja az optimális útvonalat otthona megtisztításához, így a szennyeződéseknek nincs menekvés.

 

Gyorstöltés

Csúcsidőn kívüli töltés támogatás

A korábbinál 30%-kal gyorsabb töltéssel gyorsan folytatja a tisztítást. Kiválaszthatja a csúcsidőn kívüli töltést, hogy energiát takarítson meg, valamint a csúcsidőben felmerülő villamosenergia-használat költségeit.

 

Összefoglalás és ár

A Roborok S8 sorozat 2023 márciusától lesz elérhető több piacon. A Roborock S8 Pro Ultra ára 1499 euró ~ 594.600 Ft lesz Európában, a magyar ár ettől magasabb is lehet. Hazánkban talán a nagyobb áruházak kínálatában lesz elérhető és a magyar hivatalos viszonteladónál, a roborockshop.hu webáruházban.

- Hirdetés -