Roborock S6 pure robotporszívó TESZT – Alapfelszerelés minden háztartásba!

12133
- Hirdetés -
()

Egy kis változatosság kedvéért, most nem okostelefon, hanem egy nagyszerű robotporszívó érkezett tesztre. A mai tesztalany a Roborock S6 pure.

A Roborockról tudniillik, hogy egy kínai bázisú részvénytársaság, mely részvényeinek negyed része a Xiaomi birtokában áll. Gyakorlatilag egy önálló cégnek tekinthető, de szoros együttműködésben van a Xiaomival. 5 éve készít robotporszívókat, első modellüket a Xiaomival közösen adták ki, Mi Home Robotic Vacuum Cleaner néven.

A Roborock S6 pure az S6 család tagja. Részletesen a fenti videót megtekintve hallhatsz róla. Összességében korrektnek mondható.

Az egyik nagy előnye, hogy kiváló navigációs képességekkel rendelkezik, így egy bonyolult lakásban is gond nélkül tájékozódik és a sarkokat sem elfelejtve minden pontját kitakarítja, ahova be tud jutni.

Specifikációkban körülbelül ugyanazt hozza, mint a család többi tagja, ezt a lenti táblázatban láthatod.

Viszont akármilyen jó, a Roborock S5 Max ugyanebben az árban mozog, és az szabályozható vízmennyiséggel és nagyobb víztartállyal rendelkezik.

Köszönjük szépen a Xiaomishop webáruháznak, hogy biztosították a robotporszívót egy teszt erejéig, ahonnan megvásárolhatod a porszívót!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -