KezdőlapHírekRedmi Note 8: jön az Android 11 alapú MIUI 12.5 frissítés

Redmi Note 8: jön az Android 11 alapú MIUI 12.5 frissítés

A Redmi Note 8 fénykorában kategóriájának egyik legjobbja volt, épp ezért is fogyott olyan jól, hogy a Xiaomi legtöbbet eladott telefonjai közé sorolhatja magát. Ennek tiszteletére mutatta be májusban a Xiaomi 2021-es változatát.

Az Android 11 már korábban megérkezett

A telefon Android 11-es frissítése pár hónappal ezelőtt már megérkezett, furcsa módon azonban csak az EEA és a kínai változtatokra, a többiek még Android 10-zel élik mindennapjaikat.

Hogy ennek pontosan mi lehet az oka, nem tudni. Sok esetben előfordulnak regionális problémák, például a helyi szolgáltatók szoftvereivel (ami miatt korábban bootlopba kerültek Xiaomi telók).

Az is lehet, hogy a MIUI 12.5 frissítésre várnak, ami hamarosan megérkezik.

MIUI 12.5 + Android 11

A frissítés, mely elhozza az új MIUI felületet, kínában jelenleg stabil bétában van. Ez azt jelenti, hogy a globális megjelenésig néhány hét biztos hátra van. Szeptember közepe, október eleje fele érkezhet meg a hazai eszközökre, és a világ többi részére. Ha porszem kerül a gépezetbe, ez persze tovább húzódhat, de akár az is megeshet, hogy előbb élesítik a frissítést – ez utóbbi azonban nem túl valószínű.

A 2021-es Redmi Note 8 egyébként már Android 11 alapú MIUI 12.5 rendszert futtat.

Milyen telefonra várjátok még ezt a két frissítést?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek