KezdőlapHírekRedmi Note 11 család Qualcomm chippel jöhet Európába

Redmi Note 11 család Qualcomm chippel jöhet Európába

A Redmi Note 11 család nem rég debütált Kínában, eddig only China termékként. Itt nem állt meg a történet, mivel Indiában újjászületett Poco M4 Pro 5G néven. De még ez sem az utolsó állomás, tovább robog Európába. De nem ilyen formában és még a szíve sem az lesz, mint az anyaországban.

Redmi Note 11 Pro
A Redmi Note 11 család óriási karriert futott be Kínában, képtelenek annyit gyártani, amennyi elfogyna. Ebben nagy szerepet játszik a hihetetlen chip hiány is, ami eddig a Qualcomm szállítmányát érintette, de most már az MTK gyártót is utolérte.

A Redmi ezen szériája jelenlegi pletykák szerint először Vietnám, majd globáls megjelenés felé tart. Csak külföldi hírek szerint nem csak külsőben, belsőben is meg lesz változtatva. A Poco M4 Pro 5G esetén már szembesültünk az új külsővel, bár jól sikerült, nagyon Poco-s lett. Valószínűleg ugyan ez fog tovább jönni, nem pedig a fantasztikusra sikerült kínai dizájn… bánatunkra.

Redmi Note 11 India

Indiában már kiszivárgott az új telefonok külalakja, szokványos, mondhatni unalmas külső alatt Qualcomm Snapdragon SoC fog dübörögni. A dübörögni enyhe túlzás volt, mivel a kiszivárgott tulajdonságok alapján SD695 és SD778G lesz a különböző variánsokban. Indiában egy kis átnevezés is lett, ott Redmi Note 11T 5G néven fog piacra kerülni, nálunk meg… el nem fogjátok hinni, Xiaomi 11i és Xiaomi 11i HyperCharge. LOL

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek