KezdőlapHírekEzek a Redmik nem kapnak MIUI 12.5 EE frissítést

Ezek a Redmik nem kapnak MIUI 12.5 EE frissítést

Amikor bejelentenek egy frissítést, rendre érkeznek a listák, melyek azt jelzik előre, melyik eszköz kap, illetve nem kap majd a jóból. Ezek többé kevésbé igaznak szoktak bizonyulni, bár előfordult már olyan is, hogy végül mégsem.

A Xiaomi rajongók Telegram csatornáján bukkant fel a lista, melyen állítólag olyan Redmik találhatók, amik mégsem kapnak MIUI 12.5 EE frissítést. Lássuk hát ezeket:

  • Redmi Note 7 Pro
  • Redmi Note 7S
  • Redmi Note 7
  • Redmi Y3
  • Redmi 7
  • Redmi 7A

Jól látszik, hogy 2 éves, illetve annál régebbi telefonokról beszélünk. Ráadásul a belépő szinttől a középkategóriáig bezárólag, így nem túl meglepő, hogy ezek az eszközök funkciófrissítést nem kapnak már.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy biztonsági javítások sem érkeznének rájuk, amik általában kritikus hibákat javítanak, és érdemes őket minél hamarabb telepíteni.

A Note 7 nagy népszerűségnek örvedett, ebből kifolyólag a közösség által nem szűnik meg a szoftveres támogatás még jó ideig: itt érdemes szemezgeti az elérhető úgynevezett custom romok közül, melyek új funkciókat, frissebb Android verziókat, és gyakoribb biztonsági frissítéseket kínálnak. A custom romokról általánosságban egyébként itt írtunk részletesebben.

Ugyanez igaz a többi telefonra is – a népszerűbb darabokra általában még évekig elérhető közösségileg fejlesztett, naprakész Android.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek