- Hirdetés -
()

Jönnek az információk a Redmi soron következő csúcstelefonjáról, már nem csak pletykák, hivatalos plakátok napvilágot láttak. Az első még a MediaTek Dimensity 9000 lapkáról, az utóbbi pedig a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC-ról szóltak. Most akkor melyik melyik telefonban lesz? Redmi K50-ben Qualcomm, a Redmi K50 Pro telefonban pedig MediaTek?

Redmi K50 MediaTek Dimensity 9000




Mikor az első plakát kijött, kicsit utána néztem ennek az új procinak és hát az jött ki, hogy jobb lesz, mint a Qualcomm új csodája. Akkor még nem sejtettem, hogy ez még nem minden, mert nincs megjelölve a pontos típus. Csak annyi, hogy K50 sorozat. Aztán jött ez:

Redmi K50 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1

Nagy meglepetésünkre, ma reggel pedig ez a plakát fogadott a Redmi Weibo oldalán, amin a leghűvösebb 8 Gen 1 telefont hirdeti. Emellett megkapja az új 120 W gyorstöltés technológiát, mint a Xiaomi 12 Pro. 4.700 mAh akkumulátort 17 perc alatt tölt fel, mint a 11T Pro és ezt a hatalmas hőt ez a telefon fogja a legjobban kezelni a piacon.

A kérdés az, hogy most melyik fogja megkapni a Pro címkét, a jobb processzor, vagy a jobb hűtés? Ennyitől lenne jobb a Pro MediaTek procival, hogy némileg jobb a teljesítménye, kevesebb hőt termel és olcsóbb? Vagy pont fordítva, a SD8 Gen 1 lesz a Pro, mert hát olyan teljesítmény mellett is alacsonyabb lesz a hőmérséklete, a többi telefonnal szemben?

Redmi K50 bemutató februárban

Ha számba vesszük a kínai infókat, akkor a Redmi K50 lesz MTK procival és a Redmi K50 Pro pedig Snapival. A 3C tanúsítvány szerint a Redmi K50, Dimensity 9000 mellé kap egy 5.400 mAh akkumulátort, melyet 67 W vezetékes gyorstöltéssel látják el. Természetesen előre telepített MIUI 13 fogadja majd a kínai rajongókat és talán pár hazai fanatikust. A Pro verzió SD8 Gen 1 procival a Xiaomi 12 vetélytársa lehet globálisan, de a kínai vásárlóknak nem kérdéses, hogy melyikre esik a választásuk. Míg a Xiaomi fő csapása az Apple ellen indul és a mi pénztárcánk ellen, addig a Redmi tartja a középkategória csúcsát és a megfizethető flagship szintet.

A Redmi K50 sorozat bemutatója februárban esedékes, de sajnos pontos napot még nem árulták el. Valószínűleg a második héttől kezdve lehet rá számítani, az elsőben ugyan is ünneplik a Tavaszt. Ha több infónk lesz, azonnal jövünk a részletekkel!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -