KezdőlapHírekRedmi K40S néven jöhet Kínába a Xiaomi 11T

Redmi K40S néven jöhet Kínába a Xiaomi 11T

A Xiaomi 11T egy nem rég megjelent flagship, amiről már tesztünk is van, érdemes megnézni. Ez azon ritka készülékek közé tartozik, aminek először jelent meg a global verziója és csak ezután fog megjelenni Kínában. Egyik kedvenc szivárogtatóm, Digital Chat Station volt, aki erről információkat adott Weibon keresztül. Pletykák szerint a Xiaomi arra készül, hogy Redmi K40S néven fogja a kínai piacra dobni a Xiaomi 11T okostelefonját, egy jelentős különbséggel, jelentősen gyorsabb töltéssel. A 3C tanúsítvány megerősíti ezt a pletykát.

Mint látható, a K16 kódnevű készülék 33W, 67W és 120W töltési sebességet támogat. Ugyanaz a Dimensity 1200 lesz a készülék lelke, és ugyanaz a lapos, 6,67 hüvelykes, 120 Hz-es OLED panel fog helyet foglalni az előlapon. A töltésen kívül pedig a K40S állítólag a nemzetközi 11T Pro-hoz hasonlóan a Harman Kardon által hangolt sztereó hangszórókat is megkapja. Érdekes. Ezáltal amolyan átmenet lesz a 11T és a 11T Pro között.

A jelentés másik érdekessége, hogy a Xiaomi a Redmi K40S és a K40 Pro+ közé egy harmadik tag is készül a K40 családba. A K40 Pro+ megkapja ugyanazt a csúcs Snapdragon 888-at, mint a 11T pro. A sorozat “középső tagja” azonban egy vadonatúj telefon lesz, melynek az erejét egy Snapdragon 870 szolgáltatja majd. Hogy ez az új készülék jön-e Európába, az jó kérdés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek