- Hirdetés -
()

A Redmi K40 telefon eljövetelét már felfedte Lu Weibing a Redmi vezére, Weibo oldalán tette közzé, hogy az új telefon a Qualcomm Snapdragon 888 procit fogja használni.




Ráadásul már az árát is megtudtuk, ami 2.999 Jüan ~ 136.550 Ft-tól lesz elérhető. De azt még nem tudjuk, hogy mennyi memóriát és háttértárat kapunk, de AMOLED sík képernyője és minimum 4.000 mAh akkumulátora lesz. A hírt már január 11-én kaptuk, azóta pedig a MediaTek bemutatta a legújabb szuper processzorát.

A MTK Dimensity 1200 és a Redmi világpremierre készül, az első telefon lesz a világon a Redmi K40 Pro ezzel a processzorral. De lehet, hogy Redmi K40 Ultra lesz a neve, ez még nem tisztázott.

“A TSMC új 6 nm-es folyamata és a legmagasabb órajelű, 3.0 GHz-es A78 szuper-nagy mag alapján, a Dimensity 1200-at nagyon jól szerepelt a teszteken, jobb energiafogyasztás és energiahatékonyság; az új továbbfejlesztett motor lehetővé teszi a játékfunkció jobb élményét 5G-vel. Kétségtelen, hogy 2021-ben a sok zászlóshajó közül a Dimensity 1200 áll az első helyen, kiemelkedő teljesítménnyel.”

Lu úr azt is felvetette, hogy az új Redmi telefon kiváló választás lesz az e-sport rajongóinak, teljesítménye és tulajdonságai nem sokban fognak különbözni a mai gamer telefonoktól. Szóval ha szeretsz játszani és nem is akármilyen minőségben, emellett persze a szokásos napi teendődnek is hódolni szeretnél, plusz még fényképezni is, akkor nem lesz a piacon jobb választás, mint a Redmi új zászlóshajója!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -