A Xiaomi Mi 10T nem egy újdonság már, hisz bemutatásra került Európában és már hazánkban is. A keleti rajongók csak ezek után kaphatják meg a telefon családot, de Kínában szó sem volt róla, hogy valaha bekerül a hazai piacra.
Korábbi cikkben agyaltunk azon, hogy milyen készülékként kerülhet az anyaországba forgalomban és akkor még a Redmi K30T névről beszéltünk, ami mára meghiúsult, hisz kiderült, hogy Redmi K30S néven kerül forgalomba. Erre újfent a TENAA oldalán találtunk bizonyítékot!

 

A Redmi K30S egy az egyben a Xiaomi Mi 10T telefon, apró változtatásokkal. A választható memória 6/8/12 GB között lesz, háttértár kínálat pedig 128/256/512 GB. Természetesen a telefon kinézete pont ugyan az, csak színekben alkalmazkodik majd a kínai igényekhez: fekete, piros, kék, rózsaszín, fehér, zöld, lila és szürke. A kínai pletykák szerint kint 2.499 Jüan ~ 111.825 Ft áron kerülhet forgalomba, de ismerve a Redmi árazását, még meglepetést is okozhatnak a helyi rajongóknak, de még így is klasszisokkal jobb, mint a magyar ár, ami 164.990 Ft…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ