KezdőlapHírekRedmi Buds 3 - Az első TWS füles a Redmi-től

Redmi Buds 3 – Az első TWS füles a Redmi-től

Joggal mondhatod első ránézésre, hogy Apple copy-paste, de azért ár/érték arányban odaver a Redmi Buds 3.
A hangminőség szempontjából, a Redmi Buds 3, beépített 12 mm-es nagyméretű kompozit membrán mozgótekercset tartalmaz, amely több hangrészletet képes visszaadni. A Xiaomi Audio Lab beállítása alatt gazdag mélyhangokat ad ki, a magas hangminőség pedig tiszta és torzításmentes. A fülhallgató, két beépített, nagy érzékenységű mikrofonnal rendelkezik. A Qualcomm cVc zajcsökkentő technológiájával kombinálva, amely dinamikusan csökkenti a környezeti zajokat és csökkenti a visszhangot hívások közben.

A headset Qualcomm QCC3040 nagy energiájú lapkával van felszerelve és támogatja a Qualcomm aptX Adaptive audio dekódolási technológiát. Miközben stabil kapcsolatot biztosít, jobb hallgatási élményt nyújt, akár 95 ms késéssel. A Redmi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgató félig fülbe helyezhető, míg a töltődoboza az Apple AirPod-okhoz hasonló, kompakt négyzet alakú kialakítású. A füldugók súlya mindössze 4,5 g, a kialakítás biztosítja azt is, hogy jobban illeszkedjenek a hallójárat ívéhez, és kényelmesebb viseletet biztosítanak.
Az akkumulátor élettartamát tekintve a Redmi Buds 3 akár 5 órát is bír egy feltöltéssel, míg a töltődobozzal a használati idő akár 20 órával is meghosszabbítható. A cég azt is állítja, hogy a 10 perces töltés akár 1,5 órányi lejátszást is képes biztosítani.

A fülhallgató IP54 por- és vízálló minősítéssel is rendelkezik, és támogatja a kopás észlelését, a headsetek keresését, a MIUI gyorscsatlakoztató előugró ablakot és egyéb funkciókat. Támogatja az érintésvezérlést is. A fülhallgató hátuljának megérintésével vezérelheted a fülhallgatót zenelejátszáshoz, hívások fogadásához stb. Ugyanakkor az érintő gomb hosszú megnyomásával felébresztheted a XiaoAI asszisztenst (csak kínában).

A Buds 3 holnaptól, az az szeptember 8-tól lesz kapható Kínában, 159 Jüan ~ 7.230 Ft áron közösségi finanszírozásban. Majd a végleges ára, 199 Jüan ~ 9.050 Ft lesz. Kíváncsiak lennénk a hangjára, összehasonlítva a Xiaomi fülesével. Globális terjesztésről biztos hallani fogunk, de amint többet tudunk, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek