KezdőlapHírekRedmi bemutató február 11-én - Érkezhet a Redmi 9A, a Redmi aktivitásmérő,...

Redmi bemutató február 11-én – Érkezhet a Redmi 9A, a Redmi aktivitásmérő, és még valami

A Redmi márka rajongói már nagyon várták az idei első Redmi telefon bemutatását, és a bemutató dátumát. Az időpont már megvan, február 11-én, magyar idő szerint reggel 8 órától követhető az esemény.

A csatolt képen látható két kamera, mely arra utalhat, hogy a legújabb “olcsó telefon” már két kamerával rendelkezik, de ez még nem minden. A Redmi által létrehozott eseményoldal további részleteket mutat az eszközről, amelyről úgy gondoljuk, hogy ez a Redmi 9A.

Az oldalon látható illusztráció megerősíti a gyanúnkat, hogy a telefonnak valóban kettős kamerája lesz a tökéletes portrékhoz. A 2019 szeptemberében bejelentett Redmi 8A csak egy hátsó kamerával rendelkezik, de utódja extra érzékelőt kaphat, amely a szokásos 2MP-es mélységérzékelő lehet (akár a Redmi 8 esetén) a jobb portrékhoz. Ezzel a Redmi 9A méltó ellenfele lehet az indiai legnagyobb konkurensének, a Realme C3-nak.

A közelgő új modellről további két információt közöl az oldal. Tudható az akku kapacitása, amely a Redmi 8A/Redmi 8-hoz hasonlóan maradt 5000mAh, melyet válthatóan szintén USB-C porton etethetünk meg 18W-os gyors töltéssel.

A Redmi 9A is polikarbonát burkolattal érkezhet, de az eseményoldalon látható a texturált felület is (amit a Redmi 8A-nál is alkalmaznak), amely erős tapadást biztosít. Ha alaposan megnézzük a képet, akkor látható, hogy a Redmi 8A hátulján is megtalálható  eltérő mintázatú és színű díszítő sávot meghagyták. A képből következtethető a (türkiz)kék színű változat is.

A Xiaomi India vezetője, Manu Kumar Jain szintén tweetelt az eseményről, melyben újabb termék érkezésére utalt:

Egy új termékkategória érkezhet, melyről egyelőre csak az alábbi teasert osztották meg:

Ebből egyelőre csak a szín a biztos, a funkciót egyelőre rejtély fedi.
A külső akkutól a Redmi Box-on keresztül bármi lehet. Akár még külső HDD / SSD is.

Pletykálták a Redmi Band-et is, így az indiai piac kaphat saját Redmi aktivitásmérőt, és/vagy okosórát is ebben az évben. Február 11-én (magyar idő szerint)  délben már okosabbak leszünk.

Ti mit gondoltok, milyen termékeket mutatnak be Indiában?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek