Redmi AC2100 router – az árbarát csúcs router

0
7391

Bár a napokban megrendezett Redmi bemutatón a K30 telefon volt a fő fogás, de mellette még pár finomságot is tálaltak. Ilyen volt a Redmi első routere, ami tulajdonságával és tudásával az eddigi legjobb útválasztó eszköz a Xiaomi kínálatában.

kétsávos Redmi router
Az eddigi 4 antennás felállást megtolták még kettővel, így a 2.4 és 5 GHz wifi jelerőssége és stabilitása mérföldkővel jobb, mint az elődöknél. 5 GHz Wifin elért átvitel elméleti maximuma 2.033 Mbps-re növekedett és képes irányított sugárban kommunikálni az eszközökkel.

A 2.4 GHz-es sáv két külső, nagy teljesítményű erősítővel (PA) és nagy érzékenységű jelvevővel (LNA), az 5 GHz-es sáv 4 beépített nagyteljesítményű erősítővel és nagy érzékenységű jelvevővel van felszerelve. Jelentősen javíthatja a jelek lefedettségét és stabilitását a falakon keresztül, és könnyen megbirkózik különféle komplex hálózati környezetekkel. Az 5 GHz-es sáv támogatja a beamforming (sugárformázás) technológiát, amely automatikusan felismeri a mobiltelefonok, számítógépek és más eszközök helyzetét a hálózatban, javítja a jelet, szélesebbé teszi a Wi-Fi hatékony lefedettségét, és a jelminőséget stabilabbá teszi.

A Redmi AC2100 router interfész nélkül két, 2,4 GHz és 5 GHz frekvenciasávot biztosít. A kétsávos egyidejű vezeték nélküli kapcsolat sebessége akár 2033Mbps is lehet, ami megfelel az eszközök gyorsabb internetes sebesség igényeinek. A 2,4 GHz-es frekvenciasáv nagyobb átviteli távolságot, jobb lefedettséget és jobb fali áthatolási teljesítményt nyújt, míg az 5 GHz-es frekvenciasáv 802.11ac technológiát használ, amely kevesebb interferenciával és nagy sebességgel rendelkezik, így HD videók megnézése és nagyszabású online játékok kapcsolata simábbá válik.

Teljes gigabites Ethernet-port, a sávszélesség teljes kihasználásával

A Redmi AC2100 útválasztó egy Gigabites WAN portot és három Gigabites LAN portot kínál. Ezek nagy sebességű sávszélességig, akár 1.000 M-ig is elérhetőek.

Nagy sebességű, kétmagos processzor, kiváló teljesítmény, mindig megfelel a kihívásnak

A kétmagos négyszálú processzor – az egymagos 880MHz-es órajelig – a hagyományos egymagos processzorokkal összehasonlítva, az általános teljesítmény jelentősen javult,
könnyen támogatva a Gigabit Ethernet portot és a Gigabit kétsávos Wi-Fi adattovábbítást, biztosítva a játékot és Internet lag mentes élményét.

128 MB extra nagy memória a játék gyorsításához

Minél nagyobb a memória, annál pörgősebb az eszköz. A Redmi AC2100 router 128 MB nagy memóriát tartalmaz, és nagyobb adat gyorsítótár helyet eredményez, amely elősegíti a játékgyorsítást és további funkciókat.

Redmi AC2100 router

Ehhez a tudáshoz, teljesítményhez pedig a szokásos Redmi ár társul, kint Kínában 2019.12.12.-től megvásárolható 169 Jüan ~ 7.155 Ft-ért! Reméljük sok hasznot nem tesznek rá a kínai webáruházak, vagy a hazai forgalmazók, mert pl. 9.990 Ft-ért ez nagyon bestbuy!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ