- Hirdetés -
()

A teljesítmény és megapixelek háborúja közepett nem sok szó esik, az olcsóbb telefonokról. A Redmi ma már az a márka, ami a Xiaomi hajdanán ár/érték bajnok szerepét tölti be. A legolcsóbb telefonokat is a Redmi szállítja, abból is az “A” sorozat. A Redmi 9A viszont most olyan brutál olcsó, hogy ezt nem hagyhatod ki!

Redmi 9A - olcsó és használható

Pro

A Redmi 9A végtelenül egyszerű telefon, de vannak rendkívül jó tulajdonságai. A hatalmas, 5.000 mAh akkumulátor mellé nagyon alacsony fogyasztás párosul. Ezzel a pásorral nagyon hosszú készenlét (34 nap) érhető el, de hasznát közben sem lehet rá panasz:

  • 7 napig hallgathatsz zenét
  • 1.5 napig telefonálhatsz
  • 19 órát videózhatsz
  • 14 órát játszhatsz

A vizuális élményt a hatalmas 6.53″ HD+ kijelző adja. Bár nem FullHD a felbontás, de pont elegendő, hogy kedvenc influenzásunk új videóját megnézzük, vagy Fészen a vicces állatokat. A kamerája viszont nem egy profi eszköz. 13 MP fő kamerája nem művészeknek való, de hogy megörökítsük az unokát, barátokat és egyéb fontos eseményt, arra pont jó. Viszont a szelfi kamera 5 MP felbontással pont jó, ráadásul csoportos képet egyszerűen a tenyerünkkel tudjuk elkészíteni.

Csatlakozásban sem szenvedünk hiányt, 4G képes, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, FM rádió, 3.5 mm fülhallgató is megtalálható. Ráadásul a hangja is kiváló, a beépített mélynyomónak köszönhetően.

Kontra

Eddig csak jókat írtam a telefonról, de szót kell ejteni a hátrányairól is. A Redmi 9A processzora nem egy atomreaktor. Viszont a MediaTek Helio G25 teljesítménye kielégítő, ha nem használjuk a legújabb szipi-szupi 3D játékokhoz és nem akarunk 10 appot egyszerre használni. Viszont! Kapcsolattartásra a családtagokkal, barátokkal, levelezni, videózni, Facebook-ozni pont megfelelő. Emellett a Redmi telefonokban megszokott infra távirányító is hiányzik belőle.

Összegzés

Szóval a Redmi 9A célközönsége azok az emberek, akik telefonnak használják, nem lógnak egész nap rajta és nem akar mindent IS megnyitni. Egyszerű játékok elfutnak rajta, lőhetünk szép fotókat vele, nem kell naponta tölteni. Idősebb korosztálynak kiváló, második, vagy céges/melós telónak a legjobb. De akkor most jöjjön a legmegdöbbentőbb tény, az ára. A Redmi 9A 2 GB memóriával és 32 GB háttértárral – ami 256 GB-ig bővíthető dedikált tálcával – a MiShop.hu webáruházban most csak 35.400 Ft!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -