A Redmi Note 7 megjelenésével elindult a Redmi márka saját útján. Reméljük nem még több telefont, hanem még jobb és megfizethetőbb telefonokat. A Redmi Note 7 pont ilyen lett, méltó utódja a Redmi Note sorozatnak. Eddig a kis tesó csak pletykákban szerepelt és csak eljövetelét jósolgatták, de kínai hatósági tanúsítvány mindig az első biztos jele egy telefon érkezésének.

A Redmi 7 nem először szerepel hivatalos adatbázisban, a múlt héten Szingapúr IMDA testülete hagyta jóvá az M1806FLG okostelefont. A tanúsítvány megerősítette, hogy a telefon Szingapúrban Redmi 7-ként lesz ismert. Az újonnan 3C tanúsítvánnyal rendelkező M180F6LC, M180F6LE és M180F6LT eszközök nagyon hasonlítanak a szingapúri M180F6LG telefonhoz, ezért az M180F6LC/E/T nem más, mint a közelgő Redmi 7 telefon.

A 3C adatbázisa nem világít rá túl sok tulajdonságra, csak a MDY-09-EK töltőre derült fény, ami csak 5V/2A töltőfeszültséget tud leadni, szóval nem gyors töltő. De mint a Redmi Note 7 esetében, ez nem azt jelenti, hogy a telefon nem fogja tudni legalább a QC3.0 szabványt. A további tulajdonságokért meg kell várnunk a TENAA bejelentést, addig legyünk türelmesek!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ