Gyakorlatilag nincs olyan Xiaomi telefon, amiről nem jelenne meg pletyka a bemutatása előtt. Így van ez a Redmi 10X-szel is, amiről már korábban is jöttek pletykák, de sokszor már unalmas látni az egyértelműen hamis híreket. Most viszont az ominózus készülék megjelent a Google Play konzolban néhány főbb specifikációjával együtt. Ez a forrás egy fokkal már hitelesebbnek tűnik, mint a meg nem található Geekbench eredmények, de persze ez is lehet megszerkesztett.

Korábban volt olyan információ is, hogy a Redmi 10X valójában a Redmi Note 9 család már így is túlbonyolított palettájába tartozna, és valójában a sima Redmi Note 9-nek egy kínai piacra szánt átnevezett verziója. A mostani infók alapján ez megdőlni látszik.

redmi 10x

A 91mobiles-tól száramazó screenshot-on a kijelző egy 2340*1080 felbontású, tehát FHD+ panel. A processzor egy 8 magos MediaTek Helio G70, 2 db Cortex A72-es maggal, ami 2 GHz-en üzelem, illetve 6 db Cortex A55-ös maggal, ami 1,7 GHz-en ketyeg. Ez a processzor eddig még nem teljesített szolgálatot Xiaomi telefonban. Ez a chip egy kicsit gyengébb, mint a Redmi Note 9-ben található G85. A grafikus gyorsító egy Mail G52. Az adatok között 4 GB RAM található. A telefon valószínűleg a középkategória alját fogja becélozni, tehát sejthető, hogy nem ez a rammennyiség lesz az alapmodellben. A készüléken Android 10 fut, vélhetően MIUI 12 felülettel.

A készülékről más információ nincsen, azonban, ha valós ezen listára felkerülése, akkor már nincsen messze a megjelenés.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ