- Hirdetés -
()

A közelmúltban, a Xiaomi öko-lánc vállalata, a Yunmi (Viomi) bejelentette az AWE Expo-n csúcsminőségű mosogatógépét. A későbbi beszámolók azt állítják, hogy a terméket azonnal eltávolították a kiállításról, miután a céget szabadalmak megsértésével vádolták. Xiaomi Yunmi ezt cáfolta. Állításuk szerint a vádaskodások alaptalanok. A Xiaomi Yunmi intelligens mosogatógépében az olasz Weike cég mosópumpáját használják, amely 15.000Pa ultra-nagy nyomást biztosít a hatékony tisztításhoz, mely még nem okoz kárt az edényekben. 3D-s porlasztási technológiát alkalmaz 360 °-os hajlított kialakítással, 70 °C-os magas hőmérsékletű mosással. A nagy kapacitású mosogatógép gyors mosási üzemmóddal rendelkezik, 8 teríték, vagy 64 db tányér egyidejű tisztítására alkalmas. A teljes folyamat APP segítségével követhető, és vezérelhető. Ára 1999 Yuan (315 dollár).

Hamis a szabadalom sértés

A jelentések azt állították, hogy a Yunmi mosogatógép számos szabadalmat megsértett, a készülék legalább öt különböző aspektusában. Megemlítették, hogy a formatervezés, a mosó kosár, az ajtókialakítás és az ajtószerkezet megsértette a már meglévő szabadalmakat.

A Yunmi tagad

A Yunmi azonban azt mondta, hogy mosogatógépét a kiállítás végéig kiállították, nem távolították el a helyszínről idő előtt. Sőt, az online előjegyzések már megkezdődtek. A Yunmi azt is hangsúlyozta, hogy teljes mértékben tiszteletben tartja, és értékeli a szellemi tulajdonjogok védelmét, illetve a Shanghai Pudong New Area Szellemi Tulajdon Társaságának munkatársai helyben meg is erősítették, hogy nem történt jogsértés.

A Xiaomi Yunmi hivatalos nyilatkozata

  1. Azok az állítások, melyek szerint a Yunmi mosogatógépet a szabadalmi jogsértés miatti a kiállításról eltüntették, hamisak. A kiállítás ideje alatt a Yunmi mosogatógépet kiállították, semmilyen elszállításról nincs bizonyíték. A Yunmi az AWE E2-es csarnokában a 2F31-es standon a mosogatógépeket és egyéb online berendezést is bemutatott szakértői felügyelettel. A Yunmi Internet mosogatógép online értékesítése 315 dollárért elindult.
  2. A Yunmi teljes mértékben tiszteletben tartja a szellemi tulajdonjogok védelmének fontosságát. A Shanghai Pudong Új Szellemi Tulajdon Szövetség munkatársai megerősítették, hogy nem történt jogsértés.
  3. A Yunmi egy termék innovációra koncentráló vállalat. Reméljük, hogy a termékfrissítések révén együtt tudunk dolgozni mindenkivel, hogy segítsük az ipar fejlődését. A média mást állít (találkoztunk már ilyennel), mint ami az igazság, és hazugságot terjesztőkkel szemben a Yunmi fenntartja magának a jogot, hogy jogi lépéseket eszközöljön, rágalmazás miatt.

A Yunmi-t 2014 májusában hozták létre. A Xiaomi befektetett a cégbe, és egy olyan online értékesítő készülékgyártó cégként tartja számon, amely a KKV és a kis háztartási gépek gyártására összpontosít. A Xiaomi-val történt fúzió után a termékcsaládot VIOMI néven találjátok. Írtunk már ilyen termékről, és a jövőben is hallhattok még róluk. A Yunmi elkötelezett abban, hogy biztonságos és intelligens megoldásokat kínáljon a kis háztartási készülékek piacán.

Ha a termék felkeltette az érdeklődéseteket, kommentben jelezzétek. ;)

 

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -