KezdőlapHírekPoszteren a Xiaomi Mi Mix 4!!!

Poszteren a Xiaomi Mi Mix 4!!!

Nagy találgatások közepette a Xiaomi egyszerűen leleplezte az új Mi Mix 4 telefon kinézetét. Bár sokat nem látni belőle, de így elsőre nem az a tipikus Mix telefon.

Xiaomi Mi Mix 4 poszter
Ma reggel rakta ki a Xiaomi a hivatalos Weibo csatornájára a fenti posztert. A Mi Mix 4-et hirdető képen majdhogynem jól látszik az új telefon, de elsőre nem látszik valami különlegesnek. Lássuk kicsit ránagyítva, kivilágosítva.

Xiaomi Mi Mix 4 nagyítva

 

Bocs, kicsit rossz a minőség, de azért jól látszik, aminek látszódia kell. És itt jön a saller, ez tökre úgy néz ki, mint egy átlagos Mi 11. Bal oldalt a SIM tálca, középen az USB-C csati, jobbra a fő mikronof és az alsó hangszóró. Minden oldalt lekerekített kijelző, sarkok megerősítve (mondjuk ez Redmi fícsör), jobb oldalt egy bazinagy hangerőgomb.

A plakátot megfigyelve, a felső része viszont egy tévé. Amiről eddig még nem volt szó, szóval kedden a Mi Mix 4 és a Mi Pad 5 mellett egy új Xiaomi Mi TV is bemutatkozhat. Meglátjuk! Tartsatok velünk a YouTube csatornánkon, az élőd adásban.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek