KezdőlapHírekPocophone F1 briliáns stabil frissítést kapott. Widevin L1, 4K 60 FPS...

Pocophone F1 briliáns stabil frissítést kapott. Widevin L1, 4K 60 FPS…

Ma elkezdődött a Pocophone F1 stabil romjának frissítése, nem kis újdonságokkal! A Pocophone Twitteren hívta fel a figyelmet a rendkívüli listára, amit a mai naptól kezdve bárki megkaphat szerte a világon.

A MIUI 10.3.4.0 mától lesz elérhető mindenkinek, szép sorban osztják ki a millió telefonok között, szóval ha még neked nem jött meg, ne csüggedj, hamarosan te is megkapod. A frissítés rengeteg újdonságot és hibajavítást hoz, ebből kiemelném a várva várt 4K 60 FPS videó felvételt, a Widevin L1 támogatást, amivel végre HD/FHD stream szolgáltatásokat tudnak a Poco F1 tulajok igénybe venni, mint pl. Netflix HD tartalmak. E mellé a játékosoknak megérkezett az új Game Turbo algoritmusa és felülete, amivel még élvezhetőbbek és akadás mentesek lesznek a játékok, miközben megannyi új funkciót kapnak. Android biztonsági frissítése és az alkalmazás zárolás arc feloldás csak a jéghegy csúcsa, a motorháztető alatt rengeteg javítást és optimalizálást találhatunk. A teljes listát alább olvashatjátok angolul:

 

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img