KezdőlapHírekPOCO X5 5G már MIUI 14 rendszerrel jön

POCO X5 5G már MIUI 14 rendszerrel jön

A POCO X sorozatot a játékosokra összpontosítva tervezték. Példaként hozhatom a POCO X3 Pro-t, amit a Snapdragon 860 lapkakészlet hajtja. Ez a modell lenyűgöző volt, az SD860 kiváló teljesítményét, 120 Hz-es nagy frissítési gyakorisággal kombinálta. De hamarosan itt a POCO X5 5G!

Az utódjaként bevezetett POCO X4 Pro sajnos nem hozott jó teljesítményjavulást. Sőt, a Snapdragon 695, amely sokkal rosszabb, mint a Snapdragon 860, mégis előnyben részesítették. Emiatt sok felhasználónak nem jön be a POCO X4 Pro 5G-t, és elpártoltak a POCO-tól. A POCO most új POCO X5 sorozatot készít elő, figyelembe véve ezeket a visszajelzéseket.

A POCO X4 Pro 5G modell nem keltette fel a felhasználók figyelmét. A teljesítményt tekintve ennek az eszköznek volt néhány hiányossága, a POCO X3 Pro-hoz képest rosszul teljesített. Ezért a felhasználók egyáltalán nem szerették a POCO X4 Pro 5G-t. Az új készülék lenyűgöző funkciókat kínál. A POCO X5 5G kódneve „redwood”. Az új POCO modell 120 Hz-es frissítési frekvenciájú LCD panellel érkezik. Bár ebből a szempontból visszalépés a korábbi POCO X4 Pro 5G-hez képest, de egy fontos meglepetést tartogat. Az LCD-panel használata ebben a készülékben csökkenti a költségeket, és lehetővé teszi a márka számára, hogy más funkciókra összpontosítson.

A POCO X5 5G megjelenésére még várnunk kell. A legfrissebb kiszivárgott infók alapján csak december végén, vagy 2023 januárjában esedékes. Ezt arra alapozom, hogy már alkre telepített MIUI 14 fog futni rajta. Az új MIUI decemberben lesz bemutatva a Xiaomi 13 telefonnal együtt, ami még globális megjelenés is lehet. Majd meglátjuk.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img