KezdőlapTermékekAkciókPoco M3 Pro 5G árak, elérhetőség, kupon akció

Poco M3 Pro 5G árak, elérhetőség, kupon akció

Tegnap egy új Poco telefon mutatkozott be, amit Marci kolléga kommentált élőben a YouTube csatornánkon. Erről Csabi írt is egy összefoglalót, amit itt olvashattok el. Ám az elérhetőségek és a kecsegtető ára mellett most kupon akció is van rá Aliexpress-ről.
Nem újdonság, hogy az Aliexpress ad otthont a hivatalos forgalmazásnak, a bemutató végén helyett kapott más online felület is. Ilyen volt a Gearbest, Ebay és más érdekes felület, de most nekünk az Ali az érdekes.

A Poco hivatalos oldaláról már megrendelhető az új Poco telefon, bár Kínából az összes variáns a legjobb áron, spanyol és francia raktárból még csak korlátozottan. De a legszembetűnőbb az, hogy -10$ kupont kapunk ha gyorsak vagyunk, mert csak korlátozott darabszámban lehet felhasználni. Lássuk, hogy honna, mennyiért lehet beszerezni az új játékszerünket:

Kína

Azzal mindenki számoljon, hogy ha Kínából rendel, ÁFA + kezelési költség jönni fog rá, ami sima szállítással 16.600 Ft, míg a DHL 19.100 Ft plusz költséget jelent.

Európa

Európából érkező termékekre nincs semmilyen felár, annyit fizetsz, amennyi a telefon ára. Ráadásul max 7 munkanapon belül megkapod a cuccot, nem 42-50 munkanap… Ráadásul még ebből le is tudsz faragni 10$-t, ha vásárláskor ezt a kupont beírod: 10M3PRO

Szóval honnan érdemes megrendelni? Persze, hogy EU raktárról, hisz 199,25$ ~ 57.070 Ft áron a tiéd lehet a 6/128-as fekete verzió kupon akció-val! Később persze az összes elérhető lesz, így az olcsóbbat is beszerezheted. Bár a bemutatón 180 és 200 € árat jelöltek meg, ami 12.000 Ft különbséget jelent, ez lesz valószínűleg a hazai ár is. Majd meglátjuk! Vegyétek amíg van kupon!!!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek