KezdőlapHírekPOCO-ként jöhet a Redmi K40 Európába

POCO-ként jöhet a Redmi K40 Európába

Oly’ sok pletyka után tegnap végre megjelent a Redmi új felsőkategóriás szériája, a Redmi K40. A bemutatóról, specifikációról, megjelenésről szóló cikkünket itt olvashatjátok. A lényeg, hogy lett egy tök jó flagship, remek áron… Kínában.

Ez igazán kitűnő, azonban a legtöbb olvasót valószínűleg a globális megjelenés érdekli, amiről az IMDA-nak köszönhetően tudhatunk meg egy fontos információt. Adatbázisukban megjelent egy M2012K11AG kódnévre hallgató készülék, mint a “sima” Redmi K40, viszont előkerült egy érdekesség.

A márkanévnél nem más olvasható, mint “POCO”. Nagy valószínűséggel tehát a Redmi K40 Poco márkanév alatt fog globálisan megjelenni, talán ez lehet majd a Poco F3, miután a Redmi K30 Pro, Poco F2 Pro néven jelent meg, többek között kishazánkban is. Ebben az esetben az értelemszerű pedig az lenne, hogy a Redmi K40 Pro lenne a Poco F3 Pro.

A Poco F2 Pro anno 200 ezer forint környékén debütált, tehát a “sima” Poco F3 simán becsúszhatna olyan 150 ezer forint környékére, ami igen jó ár lenne egy közel csúcskategóriás készülékért. Így hát reménykedjünk, hogy most nálunk is megjelenik az olcsóbb verzió, mert bár a “sima” K30 megjelent Poco X2 néven, de Európába nem jutott el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek