KezdőlapHírekPoco F2 Pro és a Xiaomi Mi 10T is megkapta az Android...

Poco F2 Pro és a Xiaomi Mi 10T is megkapta az Android 12 alapot

Robog tovább az Android 12 vonat és ma két újabb népszerű telefon kínai változata kapta meg az Android 12 alapú MIUI béta frissítést. Tegnap a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro telefonok kínai változata kapta meg, ma pedig a Poco F2 Pro és Xiaomi Mi 10T is!

Poco F2 Pro
Poco F2 Pro, avagy a Redmi K30 Pro telefon 2020 elején jelent meg és eléggé jól sikerültek, a pop-up kamerának hála. Azóta ezt a megoldást a Xiaomi totál elfelejtette, nagy kárunkra. A Xiaomi Mi 10T és Redmi K30S szériák pedig az év második felében került elő. Kicsit érdekes volt ez ez év, szinte mindent IS csak átneveztek…

21.12.2 Változások

1. A Redmi K30 és a Redmi K30S Ultra az elsők, amelyekre Android 12-n alapuló fejlesztői verziókat adnak ki, számos optimalizálással és fejlesztéssel, hogy tisztelegjenek a bátor Mi Fans előtt

Frissítési napló

Állapotsor, értesítési sáv

  • Javítva: az előző lebegő értesítés villogni fog, ha fekvő módban több lebegő értesítést kap
  • Javítva: az értesítési sáv automatikusan visszahúzódik, miután értesítést kapott, miután lehúzta az értesítési sávot

Beállítások

  • Javítva: az ikon rendellenesen jelenik meg a rendszeralkalmazás-frissítő (Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 11) jobb felső sarkában.

SMS

  • Optimalizálva néhány tapasztalati probléma

Mint azt az előző cikkben is írtam, ez nem jelenti, hogy a MIUI 13 Android 12 alapon fog nyugodni. Lesznek telefonok, amelyek Android 11 alapon frissülnek MIUI 13-ra, de csak később kapnak új alapot. Ráadásul hozzánk, Európába majd csak 2022-ben fog megérkezni a hazai telefonokra.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img