- Hirdetés -
()

2017 legfontosabb trendje egyértelműen a 18:9-es kijelzőkkel rendelkező okostelefonok voltak. Először az LG G6 és a Samsung Galaxy S8 (18.5×9) mutatkozott be ilyen (nyújtott) képaránnyal, melyek hamar népszerűvé is váltak. Ezek után az utóbbi néhány hónapban számos belépő szintű és középkategóriás okostelefon érkezett Kínából ilyen kijelzővel (pl LG Q6).

A kép illusztráció!

A teljes képernyős kijelzővel rendelkező középkategóriás okostelefonok, mint például a Vivo X20 és az X20 Plus, elég magas áron kaphatóak. Viszont a kínai piacon számos belépő szintű klónt kapni olcsóbban. Mivel egyetlen nagy márka sem adott ki megfizethető árú telefont teljes képernyős kijelzővel, azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak a várniuk kell a vásárlással. De lehet, hogy már nem kell sokáig várni, mert az a pletyka kering, hogy a jövőbeni Redmi telefonoknak 18:9-es képernyője lesz. Mielőtt beleélnénk magunkat, lássuk, mi vezetett erre a következtetésre.

A Xiaomi Mi MIX 2 a második Xiaomi telefon, melynek keret nélküli dizájnja van. Kezdetben azt állították, hogy a kijelzőt az LG szállította, de felfedezték, hogy néhány panelt a JDI-től kapták. Egy Weibo felhasználó jelezte, hogy néhány kijelző a Tianma-tól, egy kínai gyártótól származik. Viszont a népszerű elemző, Pan Jiutang szerint a Mi MIX 2-t nem gyártják, és nem is fogja használni a Tianma kijelzőjét.

Azonban egy belföldi kijelzőgyártó képviselőjétől kiderült, hogy a Xiaomi 18:9-es megjelenítő beszerzést ütemezett elő, amellyel várhatóan az új generációs Redmi telefonokat szerelik. A pontos típus még nincs megadva, de valószínűleg a Redmi Note 5-nél, vagy legkésőbb a Redmi Note 6 esetén alkalmazni fogják.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -