[PLETYKA] Xiaomi Mi7 üveghátlappal érkezik?

698
- Hirdetés -

Újabb és újabb pletykák és elképzelt dizájn kerülnek ki az internetre, hisz a következő csúcs model, az Mi7 egy hónap múlva megjelenhet.

A legújabb renderelt kép nem sokat mutat a telefonból, a már eddig is nyilvánvaló dupla hátsó kamera és mellette a kettős LED vaku, de ni csak, ott középen egy ujjlenyomat olvasó. Ez nem másért gondolta a készítő, mint hogy a teljes képernyő alá ugye bár nem fér el és a képernyő alá helyezett leolvasóban hisz. Előny vagy hátrány? Kinek más. Ha elöl van, kézben nehezebb megnyomni, ha hátul van, akkor meg az asztalon fekve használhatatlan. De 2018-at írunk dúl az arcfelismerés háború és a Xiaomi ígéretéhez híven a telefonokba fejlesztett Mesterséges Intelligencia a jelenlegi megoldásnál megbízhatóbban és biztonságosabban fog működni.

Lassan körvonalazódik az Mi7 teljes tudása. A hardverrel már tisztában vagyunk, csak hát ez édes kevés, valamit villantani kellene már a Xiaominak. Valami újat, valami furcsát, valami… hogy is mondjam olyan húha, eeeez igen. Ne felejtsük el a MWC2018-at beírni a naptárba, ott jönnek a világújdonságok a mobil piacon!

- Hirdetés -