- Hirdetés -
()

Ez egy ilyen nap. Pletykák jönnek-mennek, képek, specifikációkat szivárogtatnak ki, előre kiderül szinte minden a közelgő telefonokról. Az Mi Mix 2s-ról nem egy képernyőkép került ki a netre, hanem a telefon rajza és specifikációja. Már lehet hinni neki.

Hát igen, akik a tenyerüket morzsolgatták, hogy majd most jól beszólnak majd a Xiaomi rajongóknak, hogy iPhone X klónt csináltak, az most döbbenten olvassa ezeket a sorokat. Mi nem csak reméljük, hiszünk is benne, hogy a fenti forma lesz a végleges, hisz ez sokkal jobban tükrözi azt a formavilágot és tervezést, amit lehet, hogy újfent a francia művész tervezett meg. Nem meglepő tehát, hogy a Mi Mix 2s is teljes képernyős lesz, ráadásul nagyobb test-képernyő aránnyal, mint elődje. Bár még a fenti rajz sem teljes mértékben győzött meg minket, vannak hiányosságai. Az rendben, hogy felülre került a kamera, ráadásul ízlésesen a sarokba, de hol a többi érzékelő? A beszéd hangszóró megvan. Vajon hogy oldják meg az automata fényerő állítást és a képernyő kikapcsolását, ha fülünkhöz emeljük a telefont? A hátlapon viszont hiányzik az ujjlenyomat-érzékelő. Mert ott csak vertikális dupla kamera látható LED vakuval. Akkor talán a képernyő alatt lesz? Igeeeen! Állítólag. Persze ha a technológia megérett a tömeggyártásra és a tesztek is azt mutatják, hogy igen, ez mehet ki a jónépnek.

Ugorjunk a kép által támasztott tényekre. Négy oldalt lekerekített kerámia ház, remek, szeretjük, jöhet a vezeték nélküli töltés vele. Teljes képernyő 3.0, ne kérdezd, még mi sem tudjuk mit sorszámoztak vele. A világon az első Qualcomm Snapdragon 845-ös telefonja. Ezt eddig is tudtuk, nagy a hajrá idén, meg kell mutatni a népnek, ki a *asza gyerek! 8GB hiper-szuper gyors RAM, na ez elengedhetetlen ha majd osztott képernyőn Asphalt-ozunk és Rear Racing 3-at nyúzzuk. Nagy sebességű 256GB UFS rendszerű belső tároló. Torrent, nagy fájlok, 4K filmek, csilliárd fénykép? Nem probléma, pikk-pakk oda-vissza másolhatod max 2,9GB/s sebességgel. Dupla 12MP kamera optikai zoom-al, vagyis mint eddig egyit tele, másik sima és közte váltogatva mintha zoom lenne. Remek, jöhet. Glooobááál eeeltéééeee? Lesz B20, béhúsz benne, na akkor ez már most bestbuy itthon. Képernyő alatti ujjlenyomat. Fúúúú a jövő holnap kezdődik! :)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -