web analytics
KezdőlapHírek Xiaomi Mi Pad 4 - Wifi, LTE, Ujjlenyomat olvasó, AI arcfeloldás

[PLETYKA] Xiaomi Mi Pad 4 – Wifi, LTE, Ujjlenyomat olvasó, AI arcfeloldás

Még 3 napot nem bírnak ki szivárogtatás nélkül, bár hivatalos infók is jönnek szép számmal, mint azt a következő plakáton is láthatjuk.

A Xiaomi Mi Pad 4 5MP előlapi kamerájáról már írtuk, AI támogatás természetesen lesz benne, hisz ezt már a MIUI 10 alapfunkciójának is tekinthetjük. A mesterséges intelligencia feldolgozás lehetővé teszi az arc pontosabb felismerését, mint az eddigi szoftveres megoldások. Persze az Mi8 sorozat 3D arcfelismeréséhez semmi sem fogható, de még mindig biztonságosabb mint a MIUI 9-ben megvalósított szoftveres megoldás. Így az ujjlenyomat mellett extra kényelmi funkció lesz ez is.

Ez volt eddig a hivatalos része a cikknek, folytassuk egy kis pletykával. A hátsó kamerája szint úgy AI támogatott lesz és elméletileg 13MP felbontású és csak egy. A Mi Pad 4 két variánssal fog bemutatkozni, na nem RAM/ROM páros (bár az is), hanem hálózati kapcsolat terén. Állítólag a Xiaomi a táblagépei életében új korszakot nyit és lesz LTE, az az SIM kártyát befogadó, mobilnetes verzió. Amíg csak WiFi kapcsolatot tartalmazó variáns 4GB memóriát és 64GB háttértárat foglal magában, addig az LTE+WiFi 6GB memóriát és 128GB háttértárat. Árban is így alakul a két készülék, a WiFi-s 1.499 Jüan (64.230 Ft), míg az LTE+WiFi 1.999 Jüan (85.735 Ft). Nem lenne rossz árképzés…

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -spot_img

Legújabb cikkek

spot_img