Sok sok pletyka kering a következő megjelenő Xiaomi telefonokról, bár már tudjuk, hogy biztos jönni fognak, úgy mint az Mi 9s 5G, Mi Mix 4, Redmi 8, stb. De mindig a legtutibb telefon a legkeresettebb, hisz az eddig bemutatott, ám még ki nem adott technológiát várjuk mindig, mint a 100W-os gyorstöltés, képernyő alatti kamera, 108 MP fő kamera, hajlítható képernyő, stb. Ebből persze idén nem sok minden fog megvalósulni, de ezeket várjuk a Mi Mix 4-be.
A Redmi jelentette be a Samsunggal, hogy kölcsönös együttműködésük gyümölcseként jelentik be az első 64MP-es Samsung ISOCELL képérzékelőt, melyet először egy Redmi telefon fog megkapni. Ám emellett Lin Bin is bejelentette, hogy a Mi sorozat is kapni fog egy Samsung ISOCELL érzékelőt, csak 108MP-es felbontással!

A Xiaomi Mi Mix 4 megjelenésének időpontját kotyogtál Weibo-n, miszerint szeptemberben várhatjuk a megjelenését.

Wang Teng Thomas, a Xiaomi termékigazgatója különös választ adott egy rajongó felvetésére, miszerint a Mi Mix 4-ben is a 64MP-es kamera lesz. Wang ezt nemes egyszerűséggel cáfolta, annyit mondott rá, ennél jobb lesz. Szóval a Mi Mix 4-nek jobb kamerája lesz, tehát, 108MP-es modul fog benne bemutatkozni.

A többi fejlesztésről sajnos semmit nem tudunk, de a verebek azt csiripelik, hogy 100 W-os gyorstöltés és a képernyő alatti szelfi kamerával is ebben a modellben ismerhetjük meg. Természetesen a legújabb Qualcomm Snapdragon 855 Plus SoC lesz benne, legalább 8GB RAM, a procival járó 5G képességgel. Egyelőre hivatalosan semmi nincs megerősítve, így még nyugodtan vehetjük pletykának. De amint megtudunk valamit, azonnal jövünk a részletekkel! Addig is minden apró hírt a Facebook csoportunkban megtaláltok!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ