- Hirdetés -
()

Senkinek nem kell bemutatni a Mix sorozatot. A Xiaomi a teljes képernyős telefonja indította útjára azt a divathullámot, amit eddig csak az Apple tudott megtenni a forradalmi első iPhonnal. Az első Mix megjelenése is olyan hihetetlen volt, de aki otthon van a mobilok világában, tudja, hogy a SonyEricsson próbálkozott ilyen mobillal (P sorozat), majd a Sharp váltotta valóra az igazi teljes képernyős telefont. Csak hát a marketing hiánya és a kizárólagos belpiac nem volt jövedelmező és a kukában landolt.

Nem volt megállás, jött a Mix 2 és idén a Mix 2s és minden Xiaomi telefon átvette ezt a képernyő stílust. No de a népek azt rebesgetik, hogy még idén megismerkedhetünk a következő Mix telefonnal és ez nem áll messze a valóságtól. Q4-re, az az a negyedik negyedévre be is van tervezve, csak győzzük kivárni (bocsi Mix 2s tulajok). Ez már tervben van, némi belső infóra is támaszkodunk, de többet nem árulhatunk el. Mitől is pletyka ez a cikk? Amíg nem hivatalos a forrás, addig kezeljük úgy.

Mit várhatunk a következő Mix telefontól? Vékonyabb kávát. Sőt ne is legyen, hisz más gyártók már megoldották. Ott a Vivo NEX ügyes megoldása, a szelfi kamera váltáskor előbújik a házból egy kis motor segítségével és vissza, ha már nincs rá szükség. Vagy az Oppo Find X, aminek minden kamera modulja a előbukkanó felső kábába van rejtve, így csak akkor működik, ha “kitoljuk” a kamera modult. Itt is a kamera app indításával egy kis motor tolja ki a házból, nagyon érdekes megoldások, érdemes Youtubon megnézni.

No de a Xiaomi vajon hogy fogja megoldani? Valami újat mutat be, vagy ötvözi az eddigieket és csak jobban megcsinálja? Ez majd kiderül, de reméljük megint csak ámulni fogunk a leleményességükön.

A másik nagy újítás lesz a dedikált AI gomb. A gomb hosszan nyomásával érhetjük el a MIUI10 mesterséges intelligencia asszisztensét és hangutasítással mindenhez hozzáférhetünk. Eddig a (most pont a Redmi 6 Pro-nál, kizárólag kínai romon) bekapcsoló gomb 0,5 másodpercig nyomásával hozhattuk elő, de néha problémát jelent, hogy ha csak a képernyőt akarjuk lekapcsolni, vagy az egész telefont és oda kell figyelni meddig nyomjuk.

Amint többet tudunk, azonnal jövünk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -