KezdőlapHírekPletyka Xiaomi MI Max 3 - kiszivárgott koncepció a 7 hüvelykes utódról

[Pletyka] Xiaomi MI Max 3 – kiszivárgott koncepció a 7 hüvelykes utódról

A Xiaomi MI Max sorozat a legnagyobb képernyővel megáldott okostelefon szériája a gyártónak. Az első két generáció egyaránt 6,44 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely nemcsak Kínában, de hazánkban is népszerű. A Mi Max 2 büszke tulajdonosai közé tartozik nagyra becsült Attilánk is, akinek nagyban megkönnyíti a dolgát a már-már tablet méretű kijelző a kommentek olvasása, és megválaszolása esetén.
A közelmúltban nemcsak a MIX 2s, és már a MIX 3, Mi7, Redmi 5/Plus, Note 5, Mi R1….képei szivárogtak ki, de újfent a Xiaomi MI Max 3-ról is.
  A Xiaomi MI Max 3 egy 7 hüvelykes 2K-s képernyőt használhat, amely a keret nélküli kalakításnak köszönhetően rendkívül impozáns. A MIX-től eltérően itt még akad hely a felső élen az előlapi kamerának is, mely 14MP-es lehet, 4x optikai zoomot támogat, kiváló szelfi fotók készítésére lesz alkalmas. A képeken jól látható, hogy a Xiaomi MI Max 3 vékony felső és alsó kávát használ,  fizikai gombjait szoftveres gombok váltják elöl, akár a Huawei okostelefonokon. Ujjlenyomat érzékelője hátul kap helyet. A Mi6-nál bevezetett kettős kamera megoldást használhatja, dizájnban hasonló megoldással.

A Xiaomi MI Max 3 unibody fém házat kaphat, alsó és felső élén antennacsíkkal. Ha valóban marad a fém hátlap, a beígért Qi töltés itt kimaradhat. A hátsó kamerák 13 MP-es felbontással, 6x optikai zoommal, 4K felvétellel rendelkezhetnek majd.
Snapdragon 660 processzort, 6 GB RAM-ot, 128 GB-os háttértárat kaphat.
Hogy ebből mi valósulhat meg, azt kíváncsian várjuk. 🙂

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img