- Hirdetés -
()

A Xiaomi MI Max sorozat a legnagyobb képernyővel megáldott okostelefon szériája a gyártónak. Az első két generáció egyaránt 6,44 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely nemcsak Kínában, de hazánkban is népszerű. A Mi Max 2 büszke tulajdonosai közé tartozik nagyra becsült Attilánk is, akinek nagyban megkönnyíti a dolgát a már-már tablet méretű kijelző a kommentek olvasása, és megválaszolása esetén.
A közelmúltban nemcsak a MIX 2s, és már a MIX 3, Mi7, Redmi 5/Plus, Note 5, Mi R1….képei szivárogtak ki, de újfent a Xiaomi MI Max 3-ról is.
  A Xiaomi MI Max 3 egy 7 hüvelykes 2K-s képernyőt használhat, amely a keret nélküli kalakításnak köszönhetően rendkívül impozáns. A MIX-től eltérően itt még akad hely a felső élen az előlapi kamerának is, mely 14MP-es lehet, 4x optikai zoomot támogat, kiváló szelfi fotók készítésére lesz alkalmas. A képeken jól látható, hogy a Xiaomi MI Max 3 vékony felső és alsó kávát használ,  fizikai gombjait szoftveres gombok váltják elöl, akár a Huawei okostelefonokon. Ujjlenyomat érzékelője hátul kap helyet. A Mi6-nál bevezetett kettős kamera megoldást használhatja, dizájnban hasonló megoldással.

A Xiaomi MI Max 3 unibody fém házat kaphat, alsó és felső élén antennacsíkkal. Ha valóban marad a fém hátlap, a beígért Qi töltés itt kimaradhat. A hátsó kamerák 13 MP-es felbontással, 6x optikai zoommal, 4K felvétellel rendelkezhetnek majd.
Snapdragon 660 processzort, 6 GB RAM-ot, 128 GB-os háttértárat kaphat.
Hogy ebből mi valósulhat meg, azt kíváncsian várjuk. :)

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -